Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. Diagnosticul: infarct. Medicii decid la aceasta ora daca-l opereaza

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. Diagnosticul: infarct. Medicii decid la aceasta ora daca-l opereaza

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau la o sedinta de partid. Liderul Pro Romania Victor Ponta a confirmat ca Mihai Tudose a suferit un infarct. Fostul premier a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. I s-a oprit inima de mai multe ori. Medicii i-au montat doua stenturi. Care este primul sau mesaj dupa infarct

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau la o sedinta de partid. Liderul Pro Romania Victor Ponta a confirmat ca Mihai Tudose a suferit un infarct. Fostul premier a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare.

Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital. Fostul premier e suspect de infarct

Mihai Tudose a fost transportat de urgenta la spital. Fostul premier ar fi suferit un infarct in timp ce se afla la o intalnire alaturi de mai multi colegi de partid. Din primele informatii, Mihai Tudose se afla la o intalnire alaturi de colegii din partidul Pro Romania. La un moment dat, fostului premier al [] .

Mihai Tudose a fost OPERAT / UPDATE - Ministrul Sanatatii: A facut un infarct miocardic extins. I-au fost puse doua stenturi

UPDATE //Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat ca fostul premier Mihai Tudose a suferit un infract miocardic extins, astfel ca i-au fost puse doua stenturi de catre medici. in prezent, starea sa.

Mihai Tudose a fost OPERAT / UPDATE: Prima declaratie a fostului premier, dupa interventia chirurgicala

UPDATE 2 //Mihai Tudose a oferit publicului prima reactie, dupa ziua extrem de agitata, in care a suferit un infarct, iar medicii l-au operat de urgenta. Fostul premier a anuntat ca este bine si i-a multu.

UPDATE Fostul premier Mihai Tudose, dus de urgenta la spital dupa ce a suferit un infarct / Pintea spune ca i-au fost puse doua stenturi si este in stare stabila

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce i s-a facut rau la un eveniment organizat de Pro Romania. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca fostul premier a suferit un infarct miocardic extins, i-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, iar acum starea acestuia este stabila.

UPDATE Mihai Tudose, dus de urgenta la spital dupa ce a suferit un infarct / Pintea spune ca i-au fost puse doua stenturi / Tudose, pe Facebook: Datorita profesionalismului cadrelor din sistemul public medical, totul a trecut cu bine

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce i s-a facut rau la un eveniment organizat de Pro Romania. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca fostul premier a suferit un infarct miocardic extins, i-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, iar acum starea acestuia este stabila. UPDATE: Mihai Tudose anunta pe Facebook ca este bine, ca a suferit un mic incident, probabil pe fondul oboselii acumulate, dar ca totul a trecut cu bine. El multumeste totodata echipei medicale care s-a ocupat de el.

UPDATE Fostul premier Mihai Tudose, dus de urgenta la spital dupa ce ar fi suferit un infarct / El va fi operat / Ponta: Din fericire, era Banicioiu cu noi

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce i s-a facut rau la un eveniment organizat de Pro Romania, potrivit unor surse apropiate acestuia. Acestea mai afirma ca Tudose ar fi suferit un infarct si urmeaza sa fie operat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu.

Fostul premier Mihai Tudose, dus de urgenta la spital dupa ce ar fi suferit un infarct

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce i s-a facut rau la un eveniment organizat de Pro Romania, potrivit unor surse apropiate acestuia.

Mihai Tudose, de URGENTA la spital: Politicianul este suspect de INFARCT

Fostul premier Mihai Tudose, care a trecut recent la Pro Romania, a fost transportat de urgenta la spital, fiind suspect de infarct, potrivit primelor informatii, scrie stiripesurse. ro. Liderul Pro Romania,.

Mihai Tudose: Sunt bine, am suferit un mic incident, ne vedem in 2 zile inapoi la treaba

Fostul premier Mihai Tudose anunta ca este bine, dupa ce a ajuns de urgenta la spital, marti, el suferind un infarct miocardic extins. Tudose spune, intr-un mesaj pe Facebook, ca a suferit un mic incident, probabil pe fondul oboselii acumulate, dar ca l-a trecut cu bine si in doua zile revine inapoi la treaba. El multumeste totodata echipei medicale care s-a ocupat de el si lauda profesionalismul cadrelor din sistemul public medical din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )