Libnet.ro
UNICEF

08:00

Noi controverse legate de interviul dat de Ion Iliescu jurnalistilor de la Le Figaro. Lipsesc o parte din afirmatiile cu care a fost citat initial. Cateva mesaje tari ale fostului presedinte

Antena3 Antena3,
Noi controverse legate de interviul dat de Ion Iliescu jurnalistilor de la Le Figaro. Lipsesc o parte din afirmatiile cu care a fost citat initial. Cateva mesaje tari ale fostului presedinte

Continua controversele in jurul discutiei purtate de Ion Iliescu cu jurnalistii de la Le Figaro, chiar si dupa ce un post de televiziune a difuzat un fragment din materialul realizat de publicatia franceza, cu fo. continuă pe Antena3

AUDIO Primele 3 minute din interviul dat de Ion Iliescu cotidianului Le Figaro: PSD traverseaza o perioada destul de complicata, destul de dificila, destul de confuza

Jurnalistul Paul Cozighian, cel care a realizat interviul pentru Le Figaro cu fostul presedinte Ion Iliescu a transmis Mediafax, in format audio, primele minute din interviu, dupa ce Iliescu a catalogat drept fake news citatul din material.

O noua nregistrarea din interviul acordat de Ion Iliescu pentru Le Figaro / n mod realist, partidul va trebui sa l sustina pe domnul Tariceanu, care are mai multe sanse / Ce spune despre statul paralel

Jurnalistul Paul Cozighian a facut publica, marti seara, la Realitatea TV, o noua inregistrare partiala a interviului cu Ion Iliescu, pentru Le Figaro. Potrivit inregistrarii, fostului presedinte spune ca in PSD exista fracturi interioare care se reflecta astazi si vorbeste de problemele juridice ale lui Dragnea. Fostul presedinte mai declara ca: in mod realist, partidul va trebui sa il sustina pe domnul Tariceanu, care are mai multe sanse; nu avem o personalitate din PSD care sa aiba sustinerea maselor. Nu suficient. Din pacate. AUDIO Primele 3 minute din interviul dat de Ion Iliescu cotidianului Le Figaro: PSD traverseaza o perioada destul de complicata, destul de dificila, destul de confuza .

nregistrarea cu interviul acordat de Ion Iliescu pentru Le Figaro/Ce spune despre statul paralel

Jurnalistul Paul Cozighian a facut publica, marti seara, o inregistrare partiala a interviului cu Ion Iliescu, pentru Le Figaro. Potrivit inregistrarii, fostului presedinte spune ca in PSD exista fracturi interioare care se reflecta astazi si vorbeste de problemele juridice ale lui Dragnea.

Paul Cozighian, autorul articolului din Le Figaro: Nu sunt inventii. Interviul cu Ion Iliescu exista inregistrat! O sa-l difuzez

Fostul presedinte Ion Iliescu a negat, pe blogul personal, declaratiile care le-ar fi facut pentru cotidianul francez Le Figaro, precizand ca a citit cu uimire amestecata cu dezgust un soi de compilatie despre.

Radu Banciu, despre interviul acordat de Ion Iliescu pentru Le Figaro: Mi se pare de o stupiditate. Niste intrebari a la gaga, care nu faceau altceva decat sa-i ridice criminalului mingea la fileu(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre publicarea unei parti a inregistrarii interviului pe care fostul presedinte Ion Iliescu l-a acordat jurnalistilor de la Le.

Interviul audio cu Ion Iliescu pentru publicatia Le Figaro. Ce a spus despre PSD

Au aparut primele minute din asa-zisul interviu audio dat de Ion Iliescu pentru publicatia franceza Le Figaro. Foarte interesant este ca, in fragmentul aparut in media, nu sunt prezente declaratiile fostului.

UPDATE Ion Iliescu acuza Le Figaro de fake news. Jurnalistul care a realizat interviul spune ca are inregistrarea

Fostul presedinte Ion Iliescu sustine ca declaratia cu care este citat de cotidianul Le Figaro nu este reala si acuza publicatia de razboi mediatic. De cealalta parte, Paul Cozighian, jurnalistul care a realizat interviul pentru Le Figaro, a declarat la Realitatea TV ca are inregistrarea interviului si ca fostul lider politic face exact afirmatiile cu care este citat in material.

Ion Iliescu, primele trei minute din interviul pentru Le Figaro: PSD trece printr-o perioada destul de complicata si e pacat, pentru ca e partidul care are mari legaturi cu populatia (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus intr-un interviu pentru Le Figaro ca PSD trece printr-o perioada destul de complicata, destul de dificila, destul de confuza. E o slabiciune si e pacat, pentru ca PSD e .

Ion Iliescu neaga ca a dat un interviu pentru Le Figaro in care critica situatia din PSD: Sunt dezgustat de acest act de razboi mediatic

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat pentru Le Figaro ca este o perioada dificila si confuza pentru PSD, care traieste cea mai grava criza politica a sa, el apreciind ca pozitia.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD traieste cea mai grava criza politica a sa. Problemele juridice ale lui Dragnea au creat fracturi interne/ UPDATE Iliescu neaga declaratiile, jurnalistii Le Figaro anunta ca vor prezenta declaratiile

Fostul presedinte Ion Iliescu a sustinut, intr-o declaratie pentru Le Figaro, ca PSD trece printr-o perioada dificila si confuza, inregistrand cea mai grava criza politica a sa, iar problemele cu legea ale lui Liviu Dragnea au creat fracturi interne in partid. UPDATE: Paul Cozighian, jurnalist Le Figaro: Voi aduce proba declaratiilor de domnului Iliescu. Iliescu chiar ne-a primit cu multa amabilitate si am stat de vorba o ora si cincizeci de minute. Vorbea o franceza aproape impecabila. Este posibil ca domnul Iliescu sa nu-si mai aminteasca totul. Realitatea TV)UPDATE: Fostul presedinte Ion Iliescu a negat, pe blogul personal, declaratiile care le-ar fi facut pentru cotidianul francez Le Figaro, precizand ca a citit cu uimire amestecata cu dezgust un soi de compilatie despre PSD si despre situatia politica din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )