Libnet.ro
UNICEF

12:15

SONDAJ: Credeti ca Ion Iliescu e vinovat pentru evenimentele sangeroase de la Revolutie?

Antena3 Antena3,
SONDAJ: Credeti ca Ion Iliescu e vinovat pentru evenimentele sangeroase de la Revolutie?

Procurorii Sectiei militare din Parchetul Generel anunta, vineri, ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei este acuzat de crime impotriva. continuă pe Antena3

SONDAJ Credeti ca se va face dreptate pentru mortii Revolutiei?

Ion Iliescu a fost inculpat in dosarul Revolutiei, pentru actiuni impotriva umanitatii. Alaturi de el au fost inclupate alte trei personaje-cheie ale evenimentelor din Decembrie 1989. Credeti ca se va face dreptate, in cele din urma, pentru mortii Revolutiei?Participa la sondajul HotNews. ro.

Ion Iliescu, mesaj la 29 de ani de la Revolutie: Populism, nationalism, extremisme de tot felul, si putere politica incapabila sa-si mai asume responsabilitatile care ii revin, toate astea scot oamenii in strada

Ion Iliescu reactioneaza la o zi dupa ce a devenit inculpat in Dosarul Revolutiei pentru crime impotriva umanitatii, dar si in contextul implinirii a 29 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989. Se.

iNREGISTRAREA falsificata cu Ion Iliescu. 18 secunde au fost inventate! Iata dovada unui fals grosolan

Jurnalistul Paul Cozighian a facut publica, marti seara, o inregistrare a interviului cu Ion Iliescu, pentru Le Figaro. in inregistrarea difuzata marti seara, la Realitatea TV, Ion Iliescu NU declara,.

ION ILIESCU: O revolutie este un esec si o victorie

Fostul presedinte Ion Iliescu a scris, astazi, pe blogul sau, ca o revolutie este in acelasi timp un esec si o victorie.

Ion Iliescu, inculpat n Dosarul Revolutiei vorbeste despre 22 Decembrie: Politicul trebuie sa reziste tentatiei autoritarismului, anticamera totalitarismului

Fostul presedinte Ion Iliescu are o prima iesire publica dupa ce parchetul a anuntat inculparea sa in Dosarul Revolutiei pentru crime impotriva umanitatii. intr-un mesaj pe blogul personal, Iliescu nu spune absolut nimic despre decizia procurorilor, dar transmite ca, in actualul context, politicul trebuie sa reziste tentatiei autoritarismului, antecamera totalitarismului.

Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, pusi sub acuzare pentru crime contra umanitatii in dosarul Revolutiei

Parchetul General anunta ca procurorii militari au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Iosif Russi Emil Cico) Dumitrescu sub aspectul.

Ion Iliescu, inculpat n dosarul Revolutiei pentru infractiuni contra umanitatii / Parchetul general invoca accederea la puterea politica a unui grup preconstituit

Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Iosif Rus si Emil Cico) Dumitrescu au fost inculpati in dosarul Revolutiei, sub acuzatia de infractiuni contra umanitatii, a anuntat vineri Parchetul General.

Dosarul Revolutiei: Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, inculpati pentru infractiuni contra umanitatii

Procurorii militari au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii Ion Iliescu membru si presedinte al C. ), Gelu Voican Voiculescu membru C. si fost vice prim-ministru al Guvernului Romaniei), Iosif Rus fost comandant.

Mircea Badea: E foarte simplu ce s-a intamplat la interviul cu Ion Iliescu

Continua controversele in jurul discutiei purtate de Ion Iliescu cu jurnalistii de la Le Figaro. Citeste si: Noi informatii in scandalul Iliescu - Le Figaro. Dovada ca Ion Iliescu nu a fost citat corect -.

Ion Iliescu, la 29 de ani de la Revolutie. isi va pastra semnificatia in timp, indiferent de manipulari. Ce pericole la adresa Romaniei vede fostul presedinte

Fostul presedinte Ion Iliescu a afirmat, intr-un mesaj pe blogul personal, ca Revolutia din 1989 isi va pastra semnificatia, indiferent de manipularile mediatice si politice din prezent, in conditiile in care fostul sef de stat e acuzat de procurori de crime impotriva umanitatii in Dosarul Revolutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )