Libnet.ro
UNICEF

07:15

Acordul pentru Brexit. Vor fi introduse vize pentru romani? Iohannis: Nu putem sa consideram ca aceasta zi e o zi fericita

Adevărul Adevărul,
Acordul pentru Brexit. Vor fi introduse vize pentru romani? Iohannis: Nu putem sa consideram ca aceasta zi e o zi fericita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la finalul reuniunii Consiliului European, ca Acordul pentru retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost adoptat intr-un timp record. Seful statului a precizat, insa, ca este un document foarte amplu, foarte bine elaborat, faborabil pentru Romania si care asigura toate drepturile romanilor, inclusiv cel de a munci, de a locui, de a studia sau de a primi pensie in Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, dupa ce UE a aprobat acordul de Brexit: Am obtinut pentru romanii garantarea tuturor drepturilor, cat si clarificarea exacta in declaratie ca nu vor fi introduse vize pe viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a salutat semnarea acordului de Brexit intre Uniunea Europeana si Marea Britanie aratand ca documentele agreate au un rol extrem de important pentru a stabili felul in care va decurge.

Premierul britanic, in LUPTA TOTALA cu Parlamentul! May: Negocierile pentru Brexit se afla intr-un moment crucial

Negocierile pentru Brexit se afla intr-un moment crucial, a avertizat premierul britanic, Theresa May, in Camera Comunelor din Parlamentul londonez, chiar inainte cu trei zile de summit-ul care ar trebui sa co.

Klaus Iohannis, despre acordul privind Brexit: Daca acesta intra in vigoare drepturile romanilor din Marea Britanie sunt perfect protejate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European in care se discuta acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Astazi pe ordinea de zi este discutia asupra proiectul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )