Libnet.ro
UNICEF

18:45

Camera Deputatilor a modificat legea medierii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a modificat legea medierii

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, cu 149 voturi ''pentru '', 115 ''impotriva '' si 16 abtineri, proiectul de modificare a Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, stabilind, intre altele, necesitatea efectuarii dovezii de incercare a medierii pentru anumite categorii de litigii pana la primul termen de judecata, inclusiv. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor a adoptat proiectul Legii Muntelui

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, cu 245 voturi pentru, unul impotriva si 28 abtineri, proiectul Legii muntelui, care prevede instituirea unui program de incurajare a activitatilor din zona montana, pentru care se aloca de la bugetul de stat un miliard de euro pe o perioada de 10 ani.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul Legii muntelui

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, cu 245 voturi pentru, unul impotriva si 28 abtineri, proiectul Legii muntelui, care prevede instituirea unui program de incurajare a activitatilor din zona montana, pentru care se aloca de la bugetul de stat un miliard de euro pe o perioada de 10 ani, relateaza Agerpres.

Ponta: Camera Deputatilor trebuie neaparat sa aiba o noua conducere

Victor Ponta a declarat luni ca parlamentarii Pro Romania sustin ideea ca PSD trebuie sa numeasca un nou presedinte la Camera Deputatilor in locul lui Liviu Dragnea. Camera Deputatilor trebuie neaparat,.

Cerere de reexaminare pe una din legile Justitiei, respinsa in regim de urgenta de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins marti, in regim de super-urgenta, reexaminarea solicitata de presedintele Klaus Iohannis a legii 317/2004 privind functionarea CSM, scrie G4Media .

Motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, dezbatuta luni in Camera Deputatilor

Motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor Lucian Sova, initiata de 50 de deputati si intitulata Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul Anti-Autostrazi este dezbatuta luni in plenul Camerei Deputatilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )