Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

Eduard Hellvig, audiat astazi de Comisia parlamentara de control

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eduard Hellvig, audiat astazi de Comisia parlamentara de control

Claudiu Manda,presedintele Comisiei, a declarat in Senat: Avem o serie de subiecte pe care dorim sa le lamurim, sunt subiecte legate de protocoale semnate de SRI de-a lungul timpului, inclusiv ultimul protocol, cel pe care l-am vazut in spatiul public. O sa vorbim de bugetul SRI, o sa vorbim despre pesta porcina, despre evenimentele din 10 august, sa vedem daca sunt si alte lucruri pe care SRI doreste sa le aduca in atentia noastra, arata Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Eduard Hellvig, audiat in Comisia parlamentara

Directorul Serviciului Roman de Informatii SR), Eduard Hellvig, a fost audiat astazi in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI timp de aproximativ opt ore si jumatate. De asemenea, presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat ca discutiile au vizat opt subiecte, intre care si protocoalele incheiate de SRI, cu accent pe protocoalele semnate cu institutiile din justitie, potrivit News. ro.

Eduard Hellvig, audiat joi la comisia SRI:Va fi o zi lunga

Directorul Serviciul Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a ajuns, joi, la Comisia parlamentara de control al activitatii SRI, pentru a fi audiat. Discutiile vizeaza protocoalele secrete, pesta porcina si protestele din 10 august, transmite Mediafax.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, explicatii in Comisia de control al activitatii Serviciului: Sunt convins ca va fi o zi lunga(VIDEO)

Audieri maraton in Parlament. Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig a fost chemat in fata Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI pentru a da explicatii in cazul violentelor.

Eduard Hellvig, audiat deja de peste 6 ore n Comisia de control SRI. Discutia e la punctul 3 din 8, referitor la protocoale

Eduard Hellvig, directorul Serviciului Roman de Informatii, este audiat de sase ore in comisia parlamentara de control, surse politice declarand pentru Mediafax ca discutiile au ajuns la punctul trei din opt, cel referitor la protocoalele secrete.

Seful SRI, audiat in Comisia de control

Directorul SRI Eduard Hellvig va fi audiat in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. Eduard Hellvig trebuie sa vina cu lamuriri in scandalul legat de protocolul din 2016 incheiat de SRI cu.

Directorul SRI, audiat la Comisia de control

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va fi audiat joi, de la ora 11,00, la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, printre temele abordate numarandu-se protocoalele semnate de Serviciu, bugetul.

UPDATE Eduard Hellvig, dupa peste 8 ore de audieri n Comisia SRI: Am comunicat si despre proteste

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat joi seara, dupa mai bine de opt ore si jumatate de audieri in Comisia de control SRI, ca a comunicat parlamentarilor pozitia sa cu privire la protocoale, dar a vorbit si despre protestele din 10 august.

Eduard Hellvig, chemat joi la audieri n comisia parlamentara de control a SRI / Protestul din 10 august, pe agenda discutiilor

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a fost chemat joi la audieri in comisia parlamentara de control asupra activitatii serviciului, a anuntat presedintele acestui for, senatorul PSD Claudiu Manda. Pe agenda discutiilor se afla si protestul din 10 august, in conditiile in care social-democratii au cerut o ancheta pe motiv ca exista indicii potrivit carora ar fi fost actiuni subversive care atentau la securitatea nationala.

Claudiu Manda, dupa audierea de opt ore a lui Eduard Hellvig: Am discutat despre protestele din 10 august. Am stabilit ca sunt de competenta SRI

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a fost audiat timp de opt ore in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. Claudiu Manda a afirmat ca SRI a semnat peste 560 de protocoale, dupa Revolutie, iar.

Directorul SRI, audiat astazi n Comisia de control

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va fi audiat joi, de la ora 11,00, la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, printre temele abordate numarandu-se protocoalele semnate de Serviciu, bugetul institutiei, evenimentele de la protestul din 10 august si pesta porcina africana, scrie Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )