Libnet.ro
UNICEF

01:05

IORDACHE: infiintarea sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor este un castig

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IORDACHE: infiintarea sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor este un castig

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, ieri seara, la Digi24, ca infiintarea sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor este un castig al reformei in justitie si ca ar fi bine ca aceasta structura sa devina directie. Fostul ministru al Justitiei a mai spus ca saptamana viitoare vor fi reluate dezbaterile pe Codul penal, inclusiv definirea abuzului in serviciu, el afirmand ca ar mai da ordonanta 13. continuă pe Ziarul Bursa

Demers fara precedent! Tribunalul Bucuresti cere suspendarea activitatii SECTIEI SPECIALE pentru MAGISTRATI (VIDEO)

Tribunalul Bucuresti cere, joi, suspendarea activitatii Sectiei de anchetare a magistratilor pana la o decizie a Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Judecatorii cer abrogarea OUG 7 modificarea Legilor.

CAMERA DEPUTATILOR: Proiectul privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor - adoptat

Camera Deputatilor a adoptat tacit, astazi, proiectul de lege initiat de USR de modificare a legilor justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor.

SEFUL SECTIEI PENTRU INVESTIGAREA MAGISTRATILOR: De la inceput am intampinat obstacole din partea procurorului general

Seful Sectiei pentru investigarea magistratilor, Gheorghe Stan, a declarat in aceasta seara ca alegatiile privind scoaterea sectiei de sub controlul procurorul general sunt lipsite de orice fundament.

Proiectul USR privind desfiintarea sectiei de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de deputati

Camera Deputatilor a adoptat tacit, miercuri, proiectul de lege initiat de USR de modificare a legilor justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Initiativa va merge la Senat, care este si for decizional.

Procurorul sef al Sectiei de investigare a magistratilor: Ordonanta 7 a fost necesara

Procurorul sef al Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan, a declarat joi seara ca emiterea Ordonantei nr. 7/2019 a fost necesara pentru activitatea acestei sectii. in ceea ce ne priveste,.

Augustin Lazar, dupa ce s-a spus ca a creat obstacole. Sectiei de investigare a magistratilor: Respinge acuzatiile nefondate

Procurorul general Augustin Lazar a respins joi seara acuzatiile sefului Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan, conform carora ar fi creat obstacole in asigurarea bazei logistice si elaborarea.

Lazar respinge acuzatiile aduse de procurorul-sef al Sectiei Speciale: A beneficiat de sprijin pentru asigurarea tuturor conditiilor necesare functionarii

Procurorul general, Augustin Lazar, a transmis, joi seara, ca a manifestat ntotdeauna deschidere la dialog si a acordat sprijin nou infiintatei Sectii Speciale, uneori prin eforturi deosebite si in detrimentul altor compartimente. Lazar respinge ca nefondate acuzatiile procurorului-sef al Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )