Libnet.ro
UNICEF

21:15

Manfred Weber, candidat la sefia Comisiei Europene: n peisaj exista Salvini, Orban si socialistii din Romnia; trebuie sa colaboram cu toata lumea (interviu)

Hotnews Hotnews,
 Manfred Weber, candidat la sefia Comisiei Europene: n peisaj exista Salvini, Orban si socialistii din Romnia; trebuie sa colaboram cu toata lumea (interviu)

Conservatorul german Manfred Weber, care aspira sa devina viitorul presedinte al Comisiei Europene, a declarat intr-un interviu difuzat vineri de mai multe publicatii europene, intre care si ziarul spaniol El Pais, ca doreste sa colaboreze cu toata lumea, inclusiv cu vicepremierul italian Matteo Salvini, cu premierul ungar Viktor Orban, cu liderul Partidului Lege si Justitie din Polonia PiS), Jaroslaw Kaczynski, si cu socialistii din Romania, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Manfred Weber si-a anuntat candidatura pentru sefia Comisiei Europene

Germanul Manfred Weber, liderul Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European, si-a anuntat miercuri candidatura pentru postul de presedinte al Comisiei Europene in 2019, scrie AFP.

Manfred Weber, primul candidat la functia de presedinte al Comisiei Europene. Europarlamentar roman: Vom asista la un dezechilibru major in Uniunea Europeana

Germanul Manfred Weber, membru al Uniunii Crestin-Sociale CSU), aripa Angelei Merkel, este primul politician care si-a anuntat candidatura la presedintia Comisiei Europene. Weber a fost din 2014 lider al.

MANFRED WEBER, favorit pentru conducerea Comisiei Europene, anunta ca e dispus la compromisuri cu PSD! Pot visa la alta Europa, dar asta avem

Conservatorul german Manfred Weber, posibil viitor presedinte al Comisiei Europene, a declarat ca doreste sa colaboreze si sa ajunga la un compromiscu vicepremierul italian Matteo Salvini, cu premierul.

Invitati de marca la Palatul Cotroceni: presedintele Comisiei Europene, secretarul pe Energie al SUA si ministrul german de Externe

Jean Claude-Juncker, presedintele Comisiei Europene, Rick Perry, secretarul pe Energie al SUA, si Heiko Maas, ministrul Afacerilor Externe din Germania, vor participa la Summitul celor Trei Mari, gazduit de Bucuresti la initiativa presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )