Libnet.ro
UNICEF

08:30

Marian Vanghelie, DEZVALUIRI BOMBA dupa condamnarea liderului PSD: ACASA la Coldea au fost, pe 19 iunie, mai multi judecatori de la ICCJ. S-a discutat inclusiv dosarul lui Dragnea

B1 B1,
Marian Vanghelie, DEZVALUIRI BOMBA dupa condamnarea liderului PSD: ACASA la Coldea au fost, pe 19 iunie, mai multi judecatori de la ICCJ. S-a discutat inclusiv dosarul lui Dragnea

Marian Vanghelie, fostul edil al sectorului 5 al Capitalei, a venit cu dezvaluiri incendiare despre intalnirile din casa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea. El sustine ca in data de 19 iunie mai multi j. continuă pe B1

Marian Vanghelie, dezvaluiri-bomba: Lui Petre Lazaroiu i s-a transmis ca va fi arestat

Marian Vanghelie intervine in scandalul dintre Curte Constitutionala si Palatul Cotroceni, dupa ce judecatorul Petre Lazaroiu a acuzat presiuni din partea Administratiei Prezidentiale. Fostul primar al.

Victor Ponta stie ce se va intampla dupa condamnarea liderului PSD: Se pregateste o MARE CRIZA legata de guvernare! Ma asteptam ca Dragnea sa ia 6 luni cu suspendare

Fostul premier Victor Ponta pare sa stie ce se va intampla in Romania in perioada urmatoare. Potrivit acestuia, explozia cursului valutar, a indicelui ROBOR si evenimentele politice legate de condamnarea lui.

Marian Vanghelie, acuzatii GRAVE dupa revenirea lui Gabriel Oprea in politica: Si el, si Ponta sunt doi PIONI folositi de Coldea intr-un mod DIABOLIC

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei, face afirmatii dure despre protestatarii antiguvernamentali din Piata Victoriei. El sustine ca acestia sunt adusi in fata Guvernului intr-o.

HEMORAGIE in PSD! Olguta Vasilescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Nu SANGEREAZA numai Liviu, SANGEREAZA partidul. Ce REGRET are ministrul cu privire la OUG 13

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza dupa condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive. Ea considera ca a fost o greseal.

Marian Vanghelie, declaratii devastatoare despre Liviu Dragnea: ii e rusine de rusinea lui

Marian Vanghelie reactioneaza dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu se teme de anumite persoane publice, in contextul condamnarii la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pe care a.

Reactia Gabrielei Firea in urma condamnarii liderului PSD:Acum se simte miros de sange politic

Primarul Capitalei, Gabriele Firea, a reactionat si ea, joi seara, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare cu executare, ea sustinand ca PSD va rezista tuturor presiunilor, isi va duce la capat mandatul incredintat de romani si va pune in aplicare Programul de Guvernare.

Marian Vanghelie: Judecatori de la iCCJ s-au intalnit la Coldea acasa sa discute despre dosarul lui Liviu Dragnea

Marian Vanghelie a declarat faptul ca, pe data de 19 iunie, mai multi judecatori de la iCCJs-au strans in casa lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, pentru a discuta despre mai multe dosare.

Marian Vanghelie: Judecatorii de la iCCJ s-au intalnit la Coldea acasa sa discute despre dosarul lui Liviu Dragnea

Marian Vanghelie a declarat faptul ca, pe data de 19 iunie, mai multi judecatori de la iCCJs-au strans in casa lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, pentru a discuta despre mai multe dosare.

Marian Vanghelie, atac la adresa lui Liviu Dragnea: Nu stapaneste nici macar functia pe care o are

Marian Vanghelie a lansat un atac dur la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Acesta a spus ca nu stapaneste functia pe care o are si ca putea sa ia decizii si sa-si asume.

Ponta, SOCAT de discutiile din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: S-au intors in timp, in decembrie 1989

Victor Ponta il ataca inca o data pe Liviu Dragnea, care i-a reunit de urgentaa pe liderii PSD, dupa condamnarea sa la 3 ani si 6 luni primita de seful PSd in dosarul angajarilor fictive. Seful PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )