Libnet.ro
UNICEF

01:05

N-a avut nicio legatura, SINCER!. DRAGNEA, prins cu MINCIUNA, se balbaie si se lauda ca e cel mai TRANSPARENT om din Romania (VIDEO)

B1 B1,
N-a avut nicio legatura, SINCER!. DRAGNEA, prins cu MINCIUNA, se balbaie si se lauda ca e cel mai TRANSPARENT om din Romania (VIDEO)

Marti, dupa ce a mers in biroul lui Liviu Dragnea, Ministrul Justitiei a recunoscut ca a discutat cu acesta inclusiv despre sesizarea catre CCR, rezolvata intre timp, asupracompleturilorde 5. continuă pe B1

Dragnea, prins cu minciuna, s-a incurcat in explicatii: V-am spus sa va faceti procuror!!

Marti, dupa ce a mers in biroul lui Liviu Dragnea, Ministrul Justitiei a recunoscut ca a discutat cu acesta inclusiv despre sesizarea catre CCR, rezolvata intre timp, asupracompleturilorde 5.

Dragnea, prins cu minciuna iar. Adevarul despre intalnirile sefului PSD cu directorul Tel Drum (FOTO)

Dupa primele dezvaluiri RISE Project in dosarul Teleormanleaks, Liviu Dragnea a declarat ca nu s-a mai intalnit cu directorul Tel Drum, Petre Pitis, de peste 10-15 ani. Documentele prezentate de.

Dan Andronic, audiat la DNA: Nu am nicio legatura cu dosarul lui Tariceanu

UPDATE:La iesirea de la DNA, jurnalistul de declarat ca nu are nicio legatura cu dosarul lui Calin Popescu Tariceanu. Andronic a precizat ca a fost citat in calitate de martor intr-un alt.

Dragnea, prins cu minciuna: cum l-a dat de gol o vanatoare din 2014

Pe 3 noiembrie, au aparut primele detalii despre valiza cu informatii de la Tel Drum. Pe 5 noiembrie, Liviu Dragnea a vorbit despre relatia lui cu aceasta companie. O zi mai tarziu, e prins cu minciuna. Cat Liviu Dragnea era in sedinta cu membrii PSD, RISE Project a publicat primul articol bazat pe documentele din [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )