Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, intrevedere cu vicepresedintele Comisiei Europene. Ce au discutat cei doi lideri

Adevărul Adevărul,
Orban, intrevedere cu vicepresedintele Comisiei Europene. Ce au discutat cei doi lideri

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut, vineri, o intrevedere cu vicepresedintele Comisiei Europene, Andrus Antip, cei doi discutand inclusiv despre OUG 114, ordonanta prin care sunt impuse noi taxe mediului de afaceri. continuă pe Adevărul

Orban, intrevere cu vicepresedintele Comisiei Europene. Ce au discutat cei doi lideri

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut, vineri, o intrevedere cu vicepresedintele Comisiei Europene, Andrus Antip, cei doi discutand inclusiv despre OUG 114, ordonanta prin care sunt impuse noi taxe mediului de afaceri.

Seful OPOZITIEI din Romania, Ludovic Orban, intalnire importanta cu vicepresedintele Comisiei Europene Am discutat despre OUG 114 - TAXA PE LACOMIE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit vineri cu vicepresedintele Comisiei Europene, Andrus Ansip. Cei doi oficiali au discutat despre OUG 114 TAXA PE LACOMIE), dar si desprepiata unica digitala.

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, mesaj pentru romani de 1 Martie

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, le-a transmis o urare de 1 Martie tuturor romanilor. Happy Martisor to my Romanian friends! Martisor fericit pntru pritenii mei romani!).

EXCLUSIV VIDEO Andrus Ansip, vicepresedintele Comisiei Europene: Sa taxezi obiceiurile proaste, ca fumatul si alcoolul? Da, pot sa nteleg asta! Sa taxezi inovatia? Nu este o idee buna!

Potrivit intelegerii mele, sa impui anumite taxe speciale pe solutii inovative nu este cea mai buna idee. , declara intr-un interviu pentru HotNews. ro Andrus Ansip, vicepresedintele Comisiei Europene si comisar pentru piata unica digitala. intrebat despre controversata Ordonanta 114 care a impus un tarif fix de 3% pe cifra de afaceri in telecom, Andrus Ansip a explicat greselile uriase facute in UE prin taxarea inovatiei.

Alianta Vestului, la mana Guvernului. Primele concluzii dupa intalnirea AVE cu reprezentatii Comisiei Europene

Trei din cei patru primari din Alinta Vestului au avut o prima intalnire cu reprezentantii Comisiei Europene pentru a discuta posibilitatea atragerii unor fonduri direct de la Bruxelles. Mesajul expertilor europeni au transmis ca AVE poate atrage fonduri europene direct de la Bruxelles, dar numai cu acordul Guvernului.

FAIR: Abuzurile conducerii Televiziunii Romane - in atentia Comisiei Europene

Respectarea drepturilor si asigurarea conditiilor normale de munca ale lucratorilor din domeniul audiovizual au fost doua din subiectele discutate astazi, in cadrul Comitetului de Dialog Social pentru sectorul audiovizual din cadrul Comisiei Europene.

Vestea ca Draghia si Kirita au parasit Exatlon i-a infuriat pe fani: Exatlon fara Giani e ca nunta fara lautari. Ce spun cei doi fosti antrenori

Fostul jucator de fotbal Giani Kirita 41 de ani) si actorul Vladimir Draghia 32 de ani), cei doi antrenori ai echipelor din sezonul 3 Exatlon Romania, au fost anuntati de prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, ca misiunea lor in cadrul competitiei s-a incheiat. Cei doi au transmis cate un mesaj inainte de a parasi Republica Dominicana, iar fanii s-au aratat nemultumiti de decizie.

Criminalul din Brasov, care si-a ucis sotia si cei doi copii, a atacat cu apel sentinta de inchisoare pe viata

Criminalul din Brasov, care si-a ucis familia in martie anul trecut, pe sotia si pe cei doi copii ai sai, a atacat cu apel sentinta de inchisoare pe viata data de Tribunalul pentru Minori si Familie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )