Libnet.ro
UNICEF

09:15

Campanie electorala pentru alegerile partiale din 11 iunie - Liviu Dragnea, in turneu prin tara/ Unde vor fi alegeri locale

Hotnews Hotnews,
 Campanie electorala pentru alegerile partiale din 11 iunie - Liviu Dragnea, in turneu prin tara/ Unde vor fi alegeri locale

Pe 11 iunie urmeaza sa aiba loc alegeri locale partiale in 49 de localitati din mai multe judete din tara, iar de cand a inceput perioada de campanie electorala presedintele PSD Liviu Dragnea s-a aflat in turneu prin tara. Vezi in articol unde vor avea loc alegerile locale, ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate. continuă pe Hotnews

Marine Le Pen, perdanta cursei prezidentiale din Franta, va candida alegerile parlamentare din luna iunie

Fosta candidata la presedintia din Franta, Marine Le Pen, a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din luna iunie, sustine AFP, potrivit Mediafax.

Anuntul facut de Marine Le Pen dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale din Franta

Marine Le Pen, fosta candidata la presedintie, invinsa in finala de Emmanuel Macron, si conducatoare a Frontului National, si-a anuntat joi seara candidatura la alegerile parlamentare din luna.

Senatorul PSD Adrian Tutuianu: La comisia privind alegerile prezidentiale din 2009 trebuie lamurita si situatia votului de la unele ambasade

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a anuntat ca la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 trebuie lamurita si situatia votului de la unele ambasade ale Romaniei din strainatate.

Radu Tudor: Au inceput pregatirile pentru campania prezidentiala din 2019. I se pregateste un dosar familiei Iohannis?

Au inceput pregatirile pentru campania prezidentiala din 2019 si, in acest moment, exista cinci posibili candidati pentru cea mai mare functie, potrivit informatiilor prezentate de Radu Tudor,.

Primaria Capitalei a aprobat noi tarife pentru inchirierea pietelor din centrul Capitalei: 137.000 lei/eveniment pentru Piata Constitutiei si 68.000 lei/ eveniment pentru Piata Universitatii

Primaria Capitalei a aprobat noi tarife pentru inchirierea pietelor din centrul Capitalei pentru diverse evenimente. Astfel, tariful pentru Piata Constitutiei este de 137. 000 lei/eveniment; pentru Piata Victoriei este de 91. 000 lei/eveniment, iar pentru Piata Enescu, Piata Universitatii si Piata Alba-Iulia este de 68. 000 lei/ eveniment.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Fostul director CIA va depune marturie, pe 23 mai, in fata Comisiei pentru Serviciile de Informatii din Camera Reprezentantilor

Fostul director CIA, John Brennan, va depune marturie, pe 23 mai, in fata Comisiei pentru Serviciile de Informatii din Camera Reprezentantilor, in contextul investigatiilor privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA, noteaza Reuters.

Viitorul critica LPF pentru omologarea rezultatelor din playoff

Clubul Viitorul a emis un comunicat prin care critica decizia LPF de a trimite spre omologare clasamentul din playoff, in conditiile in care faza playout inca nu s-a incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )