Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis intoarce in Parlament legea care ii scapa pe alesii locali de incompatibilitate. Proiectul era initiat de PNL

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis intoarce in Parlament legea care ii scapa pe alesii locali de incompatibilitate. Proiectul era initiat de PNL

Presedintele Klaus Iohannis a intors la reexaminare legea care le permitea alesilor locali -primari, viceprrimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene - sa poata face parte din adunarile generale ale societatilor comerciale de interes local, fara sa fie platiti. Proiectul legislativ a fost initiat de PNL si sustinut de UDMR. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament legea privind incompatibilitatea alesilor locali (VIDEO)

Proiectul de lege adoptat de parlamentari in care se permite alesilor locali sa faca parte din Adunarile Generale ale Actionarilor AGA) ale societatilor de interes local a fost retrimis de presedintele.

Legea care interzice tigarile cu arome, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea care interzice comercializarea tigarilor cu arome, la 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial urmand sa fie interzise produsele din tutun cu arome, iar cele mentolate vor disparea de pe piata pana in 2019.

Klaus Iohannis a declarat ca discutia legata de taxa radio - TV trebuie reluata: Legea este in analiza si aici cred ca trebuie sa discutam un pic mai nuantat

Seful statului, Klaus Iohannis, a declarat ca proiectul legislativ al social-democratilor privitor la cele 102 taxe se afla in analiza sa, sugerand ca renuntarea la anumite taxe este o solutie benefica, insa, in ceea ce priveste radio-tv, discutia trebuie reluata.

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarilor de a schimba legea: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele.

Legea care interzice comercializarea tigarilor cu arome a fost promulgata de catre presedintele Iohannis. Acestea dispar de pe piata in 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea care interzice comercializarea tigarilor cu arome, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, la 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial,.

Cartel Alfa solicita presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care elimina taxa radio-tv

Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa solicita presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea care elimina taxa radio-tv, precizand ca un astfel de act normativ ar transforma presa publica in instrumente de partid si de stat, potrivit unui comunicat al confederatiei, remis redactiei.

Legea care interzice comercializarea tigarilor cu arome, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea conditiilor pentru fabricarea, prezentarea si vanzarea produselor din tutun si a produselor conexe si de modificare a Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, despre majorarile salariale: Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista unde nu ar trebui sa ajunga

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista, referindu-se la Legea care prevede majorari salariale pentru angajatii din educatie si sanatate.

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu sefii SRTv si SRR despre eliminarea taxei radio-tv

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Irina Radu, si presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), Ovidiu Miculescu, despre legea privind eliminarea unor taxe si tarife, printre care si a taxei radio-tv.

inca o lovitura pentru fumatori. A fost promulgata legea care prevede interzicerea comercializarii tagarilor cu arome

Comercializarea tagarilor si a tutunului rulat cu arome va fi interzisa, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care transpune Directiva 2014/40/UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )