Libnet.ro
UNICEF

10:45

USR a sesizat ANI in cazul lui Adrian Tutuianu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR a sesizat ANI in cazul lui Adrian Tutuianu

Partidul Uniunea Salvati Romania USR) a depus, astazi, o sesizare la Agentia Nationala de Integritate cu privire la starea de incompatibilitate in care se afla Adrian Tutuianu, ministru in Guvernul Tudose si totodata secretar al Biroului permanent al Senatului, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

USR va sesiza ANI in cazul lui Adrian Tutuianu, pe care il acuza de incompatibilitate

USR va sesiza Agentia Nationala de Integritate in legatura cu situatia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, care a participat la sedinta Biroului Permanent al Senatului. Senatorul USR George Dirca sustine ca este vorba despre o situatie de incompatibilitate in cazul lui Tutuianu, iar Uniunea Salvati Romania intentioneaza sa se adreseze Agentiei Nationale de Integritate.

USR a depus o sesizare la ANI privind starea de incompatibilitate in care se afla Adrian Tutuianu

Partidul Uniunea Salvati Romania a depus, joi, o sesizare la Agentia Nationala de Integritate cu privire la starea de incompatibilitate in care se afla Adrian Tutuianu, ministru in Guvernul Tudose si totodata secretar al Biroului permanent al Senatului.

Adrian Tutuianu a discutat cu reprezentantii PATROMIL despre o posibila participare in programele de inzestrare a Armatei

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a discutat, ieri, cu o delegatie a Consiliului Director al Asociatiei Patronale a Producatorilor de Tehnica Militara PATROMIL), condusa de generalul Ion Magdalena, despre posibilitatile de participare a operatorilor economici afiliati PATROMIL in programele majore de inzestrare ale Armatei Romane, potrivit unui comunicat de presa.

Adrian Tutuianu a discutat cu reprezentantii PATROMIL despre o posibila participare in programele de inzestrare a Armatei

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a discutat, marti, cu o delegatie a Consiliului Director al Asociatiei Patronale a Producatorilor de Tehnica Militara PATROMIL), condusa de general ret. ) Ion Magdalena, despre posibilitatile de participare a operatorilor economici afiliati PATROMIL in programele majore de inzestrare ale Armatei Romane, arata Ministerul Apararii Nationale, intr-un comunicat.

Florin Iordache, intrebat despre prezenta lui Adrian Tutuianu la sedinta Biroului Permanent al Senatului: Un ministru este incompatibil cu o functie in conducerea Parlamentului

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, ar fi fost in incompatibilitate, dupa ce a participat la sedinta Biroului Permanent al Senatului.

USR a depus la Agentia de Integritate o sesizare pentru ca Tutuianu s-ar afla in incompatibilitate

Partidul Uniunea Salvati Romania a depus, joi, o sesizare la Agentia Nationala de Integritate cu privire la starea de incompatibilitate in care se afla Adrian Tutuianu, ministru in Guvernul Tudose si totodata secretar al Biroului permanent al Senatului, informeaza News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )