Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila insista: Oficialii Comisiei Europene au fost dezinformati. Ministrul Justitiei nu a vorbit de amnistie

Hotnews Hotnews,
 Dancila insista: Oficialii Comisiei Europene au fost dezinformati. Ministrul Justitiei nu a vorbit de amnistie

Premierul Viorica Dancila sustine ca oficialii Comisiei Europene au fost dezinformati, ca informatiile care se trimit la Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea, ministrul Justiei vorbind despre o OUG pentru contestatia in anulare, nu despre amnistie. continuă pe Hotnews

Dancila: Oficialii Comisiei Europene au fost dezinformati. Ministrul Justitiei nu a vorbit de amnistie

Premierul Viorica Dancila sustine ca oficialii Comisiei Europene au fost dezinformati, ca informatiile care se trimit la Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea, ministrul Justiei vorbind despre o OUG pentru contestatia in anulare, nu despre amnistie.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene i-a trimis premierului Dancila o scrisoare n care si exprima ngrijorarea fata de Ordonanta privind recursul n anulare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis joi o scrisoare premierului Viorica Dancila legata de o posibila ordonanta de urgenta care sa introduca recursul in anulare. El si-a exprimat ingrijorarea si a solicitat clarificari cu privire la anumite chestiuni, relateaza Mediafax.

Lista: 8 actiuni de infringement ale Comisiei Europene mpotriva Romniei, n prima luna n conducerea UE

In prima luna in care se afla la Presedintia Consiliului Uniunii Europene, Romania a incasatdeja 8 actiuni in cadrul unor proceduri de infringement din partea Comisiei Europene, care considera ca autoritatile romane sunt susceptibile de incalcarea legislatiei Uniunii Europene in diferite domenii.

Ordonanta care suprataxeaza mediul de afaceri: Furnizorii de internet au cerut sprijinul Comisiei Europene si al Avocatului Poporului

Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania ANISP) a solicitat Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala si a trimis o scrisoare si catre Directia Generala Retele de Comunicatii, Continut si Tehnologie DG CONNECT) a Comisiei Europene prin care se solicita sprijinul Comisiei fata de efectele negative pe care le-ar avea OUG 114/2011, se arata intr-un comunicat al asociatiei. Suprataxarea industriei de telecomunicatii ar contravine legislatiei nationale si europene si va duce la cresterea tarifelor catre utilizatorii finali, dar si la posibile falimente, sustine asociatia.

Guvernul raspunde Comisiei Europene: Vom actiona pentru apararea drepturilor cetatenilor

Guvernul va actiona pentru respectarea valorilor europene, apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor, a statului de drept si a independentei justitiei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtatorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )