Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dragnea a facut anuntul despre OUG pentru amnistie si gratiere: Am discutat cu premierul si ministrul Justitiei si...

B1 B1,
Dragnea a facut anuntul despre OUG pentru amnistie si gratiere: Am discutat cu premierul si ministrul Justitiei si...

Liviu Dragnea a reactionat luni seara la informatiile aparute in spatiul public potrivit carora Guvernul va adopta marti o Ordonanta de Urgenta pentru gratiere si amnistie. Liderul PSD a sustinut ca a. continuă pe B1

Liviu Dragnea, mesaj referitor la OUG pentru amnistie si gratiere: Am discutat acest subiect. Zvonurile...

In spatiul public au aparut informatii ce sustin ca Guvernul ar intentiona sa adopte o ordonanta de urgenta pentru gratiere si amnistie in sedinta de marti. Liviu Dragnea a reactionat rapid si a.

G4Media: Dragnea forteaza adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere. Pozitia premierului

Liderul PSD forteaza din nou adoptarea unei ordonante de urgenta pentru amnistie si gratiere, dar la acest moment premierul Viorica Dancila se opune si a amenintat chiar cu demisia, au declarat pentru G4Media. ro surse din partid.

intalnire cruciala intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu in Parlament. Va fi dat OUG pentru amnistie si gratiere? (VIDEO)

Liderii coalitiei Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit luni la Parlament, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, pentru a discuta strategia cu care merg mai departe cele doua.

SURSE: Liviu Dragnea ar forta adoptarea unei ordonante de urgenta pentru amnistie si gratiere. Viorica Dancila s-ar opune (VIDEO)

Informatii bomba din tabara Guvernului. Liviu Dragnea ar forta din nou adoptarea unei ordonante de urgenta pentru amnistie si gratiere, dupa ce in februarie 2017 a incercat fara succes sa-l convinga pe fo.

Va fi de acord premierul Dancila sa intre in puscarie in locul lui Dragnea?

Ultima informatie care circula in spatiul public, avand ca sura site-ul G4Media, este de-a dreptul halucinanta. Liviu Dragnea o obliga pe premierul Dancila sa dea o OUG pentru amnistie si gratiere, vazand ca schimbarea legilor privind codurile penale treneaza si mai sunt cateva zile pana cand se incheie sesiunea parlamentara extraordinara.

Tariceanu, despre o posibila Ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere: Nu este pe ordinea de zi, dar nu ar fi de neconceput. Trebuie analizata

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut, luni seara, la TVR, ca s-a interesat, iar pe ordinea de zi a sedintei de marti a Exacutivului nu se afla o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Liderul ALDE a afirmat insa ca ideea de amnistie si gratiere nu ar fi de neconceput deoarece s-a mai facut in Romania, dar o astfel de masura trebuie analizata daca este oportuna sau nu.

Tariceanu arunca bomba! Nu exclude o OUG pe amnistie si gratiere: Se spune ca va beneficia Dragnea, dar...

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu s-a discutat in cadrul coalitiei despre o eventuala Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere, dar nici nu poate fi exclusa o astfel de tema. Liderul ALDE a ad.

Dragnea, CRITICAT de Nastase. Nu pentru ca distruge statul de drept, ci pentru n-a dat MAI REPEDE legea pentru AMNISTIE si GRATIERE!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este criticat de un fost sef al partidului, Adrian Nastase. Fostul premier il acuza pe Dragnea de faptul ca a facut prea multe compromisuri in privinta legilor.

Toader, despre o posibila ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere: Nu avem asa ceva n Ministerul de Justitie, nici n dezbatere, nici n avizare

Tudorel Toader sustine ca la Ministerul Justitiei nu exista, nici in dezbatere, nici in avizare, un proiect de ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Precizarile au fost facute dupa o intalnire pe care ministrul si premierul au avut-o, la Guvern, luni dimineata.

Liviu Dragnea vrea sa corecteze Legea offshore, abia trimisa la promulgare: Se vorbeste inclusiv despre emiterea unei OUG pentru deducerea investitiilor din Marea Neagra

Liderul PSD Liviu Dragnea a inceput sa poate discutii cu reprezentantii Ministerului Finantelor si cei ai companiilor petroliere cu privire la corectarea formulelor de calcul al impozitelor prevazute in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )