Libnet.ro
UNICEF

13:30

FLORIN CITU (PNL): Informatiile incluse in Legea bugetului sunt false

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU (PNL): Informatiile incluse in Legea bugetului sunt false

Senatorul liberal, Florin Citu, a reafirmat astazi ca informatiile incluse in Legea bugetului de stat sunt false, iar programul de guvernare al PSD ar putea duce Romania in criza economica. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu (PNL): Adio, pensii! Legea pensiilor NU SE APLICA nici de la 1 septembrie 2019

Senatorul PNL Florin Citu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca legea pensiilor nu se va aplica nici de la 1 septembrie 2019. Totul, in contextul riscului foarte mare ca Romania sa intre in incapacitate de.

Florin Citu (PNL): Adio, pensii! Legea pensiilor NU SE APLICA nici de la 1 septembrie 2019 (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca legea pensiilor nu se va aplica nici de la 1 septembrie 2019. Totul, in contextul riscului foarte mare ca Romania sa intre in incapacitate de.

FLORIN CITU: Presedintele a dat sansa Parlamentului sa corecteze greselile la buget

Senatorul PNL Florin Citu a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis a dat sansa Parlamentului sa corecteze greselile pe care le-a facut la adoptarea bugetului, dar PSD nu a vrut sa faca acest lucru.

Jigniri INCALIFICABILE din partea ministrului DISCOTECA la adresa unui senator PNL: Dupa ce ca esti urat, mai esti si prost / Florin Citu: Teodorovici este nervos pentru ca a fost UMILIT la Bruxelles (VIDEO)

Ministrul Discoteca Teodorovici s-a dat in stamba, miercuri, in Parlament. PSD-istul i-a adresat jigniri incalificabile senatorului PNL Florin Citu, pentru ca nu era de aceeasi parere cu el pe Legea.

PNL cere demiterea lui Teodorovici, dupa atacurile suburbane si mizerabile la adresa lui Florin Citu si a lui Siegfried Muresan

PNL cere demiterea lui Eugen Teodorovici, dupa atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limita de bun simt si comportament civilizat la adresa lui Florin Citu si a lui Siegfried Muresan. PNL sustine ca golaniile si obrazniciile lui Teodorovici arata disperare, incompetenta si ticalosie in fata unor critici argumentate venite din partea lui alesilor liberali.

FLORIN CITU, DESPRE STUDIUL BNR PE OUG 114: &171;Taxa pe lacomie &187; ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale

Senatorul PNL: Daca agentiile de rating ar vedea studiul BNR, concluziile acestuia ar duce imediat la scaderea rating-ului Romaniei la categoria Junk *Citu: Efectul OUG 114 in totalitate inseamna criza economica Taxa pe lacomie ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale cumulativ, spune senatorul PNL Florin Citu, specificand ca aceasta este una din concluziile studiului intocmit de Banca Nationala a Romaniei BNR) pe OUG 114.

Eugen Teodorovici, explicatii dupa ce l-a jignit pe Florin Citu. Ministrul sustine ca a fost provocat de Opozitie: Categoric puteam sa folosesc si ghilimele

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu explicatii dupa ce l-a jignit pe liberalul Florin Citu. La dezbaterile pe buget din comisii, acesta l-a facut urat si prost pe senatorul PNL, atunci cand cel din.

Florin Citu o someaza pe Viorica Dancila sa marturiseasca daca a promis ca va amana votul ECOFIN pentru lista neagra a paradisurilor fiscale

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, i-a cerut premierului Viorica Dancila sa explice daca in vizitele pe care le-a facut in Oman si Emiratele Arabe Unite a promis sa amane votul ministrilor de finante din Uniunea Europeana pentru lista neagra a paradisurilor fiscale.

Guvernul PSD-ALDE face jocurile Rusiei, Emiratelor Arabe si Omanului in Uniunea Europeana? Florin Citu, acuzatii extrem de grave la adresa Puterii

Senatorul PNL Florin Citu suspecteaza Guvernul PSD-ALDE ca face jocurile unor state precum Rusia, Cuba, Oman si Emiratele Arabe Unite in Uniunea Europeana. Si are si motive. Economistul aminteste ca.

Parlamentul a votat legea bugetului in aceeasi forma, respingand cererea de reexaminare a lui Iohannis

Camera Deputatilor si Senatul au adoptat, miercuri in plen reunit, raportul de admitere al Comisiilor de specialitate la Legea bugetului, in forma trimisa la promulgare, respingand astfel cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )