Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: Chiar si daca va candida la Teleorman, voi merge dupa el si ma voi inscrie

B1 B1,
Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: Chiar si daca va candida la Teleorman, voi merge dupa el si ma voi inscrie

Primarul Capitalei a lansat, miercuri, un nou atac la adresa liderului PSD Liviu Dragnea si a precizat ca informatiile lanate in spatiul public privind o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale din. continuă pe B1

Liderul Grupului de la Cluj din PSD, Ioan Rus, atac violent la Liviu Dragnea: Ceea ce fac Liviu Dragnea si PSD este fara precedent in tara noastra!

Fostul ministru de Interne din Guvernul Adrian Nastase si lider al asa-numitului Grup de la Cluj din PSD, Ioan Rus, lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si anunta noi plecari din PSD. Ceea ce.

Gabriela Firea, un nou atac la adresa PSD: Este primul buget de faliment al Capitalei. Bucurestenii o vor duce mai rau in perioada urmatoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, marti, despre bugetul pe 2019 pentru Bucuresti. Au fost dezinformari legate de bugetul pe anul acesta. Daca acest buget ramane asa cum e acum, p.

Gabriela Firea, un nou atac la Guvern: Se incalca mai multe legi. O sa pregatesc un dosar

Gabriela Firea a lansat un nou atac dur la adresa Guvernului si a lui Liviu Dragnea, dar are un mesaj si pentru Mihai Fifor, cel care spunea ca Primaria Capitalei va primi bani in plus prin Legea.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti

Gabriela Firea scrie despre efectele adverse ale vitaminei Dragnea): cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti si critica primarii de sectoare care aplauda taierea bugetului Primariei.

Gabriela Firea, noi atacuri la adresa sefului PSD: Efecte adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti!

Gabriela Firea, noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. Dupa ce luni l-a provocat pe seful PSD sa vina la o dezbatere televizata cu cifrele pe masa, marti, edilul Capitalei l-a acuzat pe presedintele.

Gabriela Firea, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune vrei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, revine, luni dupa amiaza, cu un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. Firea il invita pe seful PSD la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, .

Gabriela Firea insista sa l cheme pe Dragnea la o confruntare la orice televiziune: Fii barbat, nu fugi!

Gabriela Firea insista sa ii ceara lui Liviu Dragnea o confruntare, la orice televiziune. Fii barbat, nu fugi!, este noul mesaj pe care primarul Capitalei i-l transmite liderului PSD.

GABRIELA FIREA: Liviu Dragnea, fii barbat, nu fugi

Primarul Gabriela Firea ii transmite un nou mesaj lui Liviu Dragnea, spunandu-i sa fie barbat si sa vina la o dezbatere cu ea la orice televiziune, in direct.

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Asa bagatelizare a institutiilor statului nu am vazut

Gabriela Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca bagatelizeaza institutiile statului si spune ca intalnirea de miercuri cu liderul PSD nu a avut niciun rezultat concret. Este asa cum spuneam : Dl Dragnea va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )