Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liviu Dragnea cere ancheta in SCANDALUL PROTOCOALELOR: Situatie grava de neconstitutionalitate, de minciuna publica (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea cere ancheta in SCANDALUL PROTOCOALELOR: Situatie grava de neconstitutionalitate, de minciuna publica (VIDEO)

UPDATE: Parchetul General a venit cu precizari, dupa informatiile aparute in spatiul public despre protocoalele de cooperare incheiate cu SRI, in 2016. Pe 08. 2016, PG a incheiat doua protocoale cu. continuă pe B1

Liviu Dragnea cere o ancheta de urgenta: E inacceptabil ca o tara intreaga sa fie mintita

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a postat un mesaj pe Facebook prin care condamnaprotocoalele de cooperare dintre SRI si institutiile de Justitie ale statului si cere demararea unei.

Klaus Iohannis intervine in SCANDALUL PROTOCOALELOR: Am incredere procurorul general si seful SRI

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul protocoalelor. Seful statului a spus, vineri, la Sibiu, in legatura cu protocolul incheiat de SRI si Parchetul General, ca are incredere in procurorul.

Eduard Hellvig, precizari in scandalul protocoalelor: SRI nu este implicat in activitatea parchetelor. Protocolul clasificat cu Ministerul Public e pe securitate nationala si terorism

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a iesit vineri seara pentru prima data in mandatul sau intr-o declaratie de presa in care a facut precizari importante privind scandalul protocoalelor secrete care a tinut.

Dragnea cere SUSPENDAREA lui Iohannis: Eu as vrea, sa vedem daca domnul Tariceanu si-a schimbat opinia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca doreste sa il suspende din functie pe presedintele Klaus Iohannis si spera ca si aliatul politic Calin Popescu Tariceanu si-a schimbat parerea pentru a merge.

Un ziar olandez a deschis editia cu Liviu Dragnea: Acum si Romania are un lider autoritar

Unul dintre cele mai citite ziare olandeze, de Volkskrant, a ales sa deschida editia tiparita cu liderul PSD Liviu Dragnea pe prima pagina, titrand Acum si Romania are un lider autoritar. intr-un material mai amplu, publicatia olandeza a vorbit despre cum afaceristul-politician Liviu Dragnea are Romania in stransoarea sa feudala.

Lovitura de gratie a lui Liviu Dragnea

In delirul declaratiilor facute de Liviu Dragnea, la Antena 3, s-a pierdut cel mai important si periculos plan pe care seful PSD l-a strecurat abil printre asasinate, lovituri de stat si banii lui Iohannis. Nici bine nu-si pusesesera jandarmii bastoanele in cui ca liderul social-democrat a sunat-o pe Viorica Dancila cerandu-i imperativ sa scape nu de protestarii din piata, ci de cei din ministere. Ce vrea mai exact Liviu Dragnea? Sa aiba liber la ordonantele care i-ar rezolva toate problemele.

Eugen Tomac: Liviu Dragnea procedeaza ca Nicolae Ceausescu si invoca agenturili straine care vor eliminarea sa / Liderul PSD a pierdut contactul cu realitatea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune, referitor la afirmatiile lui Liviu Dragnea potrivit carora ar fi fost tinta unei tentative de asasinat, ca acesta a luat-o pe urmele dictatorului Nicolae Ceausescu care invoca agenturili straine care complotau impotriva sa. Tomac subliniaza ca Liviu Dragnea a pierdut contactul cu realitatea si adauga ca acesta se auto-elimina din politica romaneasca.

Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de asasinare, am scapat / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume

Liviu Dragnea a declarat, marti, la Antena 3, ca anul trecut a fost tinta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru straini care au stat in Romania trei saptamani si care au fost platiti de un om foarte celebru in lume. in prima iesire dupa protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a acuzat o tentativa de lovitura de stat si l-a atacat virulent pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca vrea sa fie suspendat. Ce a vazut seful PSD, la televizor, in timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio disproportie in actiunea JandarmerieiDragnea: O sustin pe Viorica Dancila, e un premier foarte bun. Trebuie sa ramana pana in 2020 cel putinDragnea: Eu as vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Sa vedem daca dl. Tariceanu si-a schimbat opiniaDragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv.

Mesajul lui Iohannis pentru Liviu Dragnea: Ha ha ha!

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat vineri seara, dupa sedinta PNL, daca este ingrijorat de o eventuala suspendare, dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea a vorbit despre aceasta posibilitate la.

Liviu Dragnea, ironizat de presedintele Iohannis: Are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Iohannis a declarat, inainte de a intra la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu, ca Liviu Dragnea are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator. intrebat daca a primit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )