Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liviu Dragnea, despre o posibila candidatura in prezidentiale: Vine un tampit sau niste tampiti cu informatii false si noi le comentam

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre o posibila candidatura in prezidentiale: Vine un tampit sau niste tampiti cu informatii false si noi le comentam

Liviu Dragnea a reactionat extrem de nervos cand a fost intrebat despre informatiile privind carora urma sa isi anunte candidatura in alegerile prezidentiale daca ar fi inregistrat un succes in. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre proiectul parteneriatului civil: Categoric il sustin

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca proiectul de lege care vizeaza parteneriatul civil este al unor organizatii non-guvernamentale, mentionand ca sustine acest proiect, dar nu.

Liviu Dragnea, despre referendum: Cvorumul inhiba prezenta la vot/ Nu este esecul PSD

Liviu Dragnea a avut miercuri primele reactii dupa referendumul din acest weekend care a fost invalidat din cauza neindeplinirii cvorumului necesar de 30%. Seful PSD a mutat toata responsabilitatea privind esecul.

Liviu Dragnea, despreinregistrarea cu Adrian Tutuianu:Cum saimpartasesc un asemenea limbaj?

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despreinregistrarea in care Adrian Tutuianu aduce jugniri Partidului Social Democrat si, in special,ministrului Economiei. De cand au inceput sase.

Liviu Dragnea a reaparut. Unde a fost luni si marti si ce spune despre rezultatul referendumului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit miercuri la Parlament dupa doua zile de absenta, el precizand ca luni si marti a fost la sediul PSD din Kiseleff. Dragnea a ajuns la Parlament ?.

Liviu Dragnea contesta din nou sechestrul in dosarul Tel Drum. Despre ce suma este vorba

Liviu Dragnea contesta pentru a doua oara masura sechestrului impusa de DNA in dosarul Tel Drum, magistratii urmand sa dea un verdict miercuri. Prima cerere a fost respinsa in 2017, noteaza Digi24.

Una dintre cauzele esecului - asocierea cu Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a declarat pentru RFI ca esecul referendumului pentru modificarea Constitutiei are ca explicatie politizarea evenimentului, dar si din cauza asocierii referendumului cu Liviu Dragnea si a neclaritatii intrebarii.

Vorbim azi, maine

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit astazi la Parlament dupa doua zile de absenta, el precizand ca luni si marti a fost la sediul PSD din Kiseleff.

Rectorul SNSPA: Liviu Dragnea este doar un accident al istoriei

Liviu Dragnea nu are simt democratic si demonstreaza ca este doar un accident al istoriei, considera Remus Pricopie, rectorul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Pricopie a mai sustinut.

Vasile Banescu (Patriarhie): Presa a dezinformat acuznd BOR ca ar fi asociat esecul referendumului cu Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, dezminte informatiile aparute in presa potrivit carora BOR l-ar fi acuzat in vreun fel sau altul pe liderul PSD Liviu Dragnea in legatura cu esecul referendumului privind familia.

ICCJ respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe avere

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri, ca inadmisibila, contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )