Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban, dupa ce a fost pus la zid de 18 filiale: Este o campanie de intoxicare

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa ce a fost pus la zid de 18 filiale: Este o campanie de intoxicare

Liderul PNL, Ludovic Orban, nu recunoaste tensiunile din interiorul partidului. El a calificat, vineri seara, drept o campanie de intoxicare informatiile potrivit carora 18 filiale judetene ar urma sa-i ceara d. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Potrivit lui Orban, guvernul PSD a transformat.

Ludovic Orban, dupa audierea de la Parchetul General. Este vorba despre o sesizare depusa impotriva unui procuror

Update:Este o sesizare care nu ma priveste pe mine, am avut optiunea de a fi parte vatamata. Este vorba despre o sesizare depusa impotriva unui procuror. Decizia mea a fost sa nu fiu parte vatamata.

Ludovic Orban, mesaj pentru ministrul Finantelor: ii atrag atentia lui Teodorovici ca bugetul Romaniei nu este circul Orlando

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, miercuri, extrem de dur pe ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Vorbind despre Raportul.

Ludovic Orban ameninta, din nou, cu motiunea de cenzura. Nici acum nu stie cand va fi depusa

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, din nou, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a reiterat, vineri seara, ca motiunea va fi depusa atunci cand estimarile vor arata ca va avea cel.

Liderul PNL Alba nu este de acord cu votul in partid pentru plangerea depusa de Ludovic Orban la adresa premierului: Nu trebuia sa se faca lucrul asta

Liderul PNL Alba, Mircea Hava, prim-vicepresedinte al partidului, a declarat, joi, ca Ludovic Orban nu ar fi trebuit sa solicite un vot in Biroul Executiv pentru sustinerea plangerii penale la adresa premierului Viorica Dancila. Hava a completat ca are aceeasi pozitie ca si secretarul general al PNL, Ilie Bolojan.

Ludovic Orban avertizeaza Guvernul: Orice atentat la Pilonul II de pensii poate imbraca forma unei fapte de natura penala

Liderul PNL, Ludovic Orban, lanseaza un avertisment dur la adresa Guvernului, in contextul scandalului legat de banii din Pilonul II de pensii. Orban le atrage atentia guvernantilor ca orice atentat la.

Ludovic Orban, atac dur la adresa Guvernului: A transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene

- Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene, a afirmat, miercuri, presedintele PNL, Ludovic Orban. Sfidarea sistematica a institutiilor UE nu face decat sa ne plaseze intr-.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban a fost chemat, miercuri dimineata, la Parchetul General. Acesta a declarat ca nu stie inca daca audierea sa are legatura cu plangerea depusa pe numele premierului. in.

PNL fierbe, 18 filiale nu-l mai vor pe Orban

Nu mai putin de 18 filiale sunt pregatite sa ceara demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL. Aceasta ar fi motivul pentru care Orban evita sa convoace forurile de conducere ale partidului, in speranta ca va.

Orban, despre informatiile ca 18 filiale i-ar cere demisia: Este o campanie de intoxicare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a calificat drept o campanie de intoxicare, care urmareste sa provoace probleme in partid, informatiile vehiculate in spatiul public potrivit carora 18 filiale judetene ar urma sa-i ceara demisia de la conducerea partidului, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )