Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban rabufneste dupa zvonurile ca s-ar cere debarcarea sa de la conducere PNL: Sunt minciuni sfruntate

B1 B1,
Ludovic Orban rabufneste dupa zvonurile ca s-ar cere debarcarea sa de la conducere PNL: Sunt minciuni sfruntate

Liderul PNL Ludovic Orban dezminte informatiile potrivit carora liberalii sunt nemultumiti de felul in care conduce partidul si s-ar pregati un congres pentru aceasta vara pentru schimbarea sa din. continuă pe B1

Culisele razboiului din PNL. Ludovic Orban pregateste debarcarea tandemului Busoi - Iulian Dumitrescu. Cei doi unelteau sa-l rastoarne pe Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, vrea sa relaxeze criteriile de demitere a presedintilor de filiale, cu scopul de a-i debarca pe Cristian Busoi si pe Iulian Dumitrescu, principalii sai rivali in partid. Cei doi au incercat la randul lor sa convoace un Congres extraordinar pentru a-l rasturna pe Orban, au declarat surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Urmeaza o saptamana de foc pentru liberali. Iata planul.

Surse: Se pregateste debarcarea lui Ludovic Orban de la conducerea PNL. Mai multi lideri liberali cer convocarea unui congres

Tensiunile iau amploare in PNL. Un posibil congres ar putea fi convocat in cursul acestei veri pentru schimbarea lui Ludovic Orban de la conducere partidului, potrivit unor surse politice, citate de.

Ludovic Orban le cere n scris judecatorilor CCR sa judece sesizarile privind Codurile penale dupa ce se pronunta Comisia de la Venetia

Presedintele PNL Ludovic Orban a transmis vineri o scrisoare judecatorilor Curtii Constitutionale in care le cere acestora sa nu judece cauzele privind Codul penal, Codul de procedura penala si legile justitiei inainte ca asupra acestora sa se pronunte Comisia de la Venetia. Potrivit Mediafax, CCR urmeaza sa se pronunte asupra sesizarii privind Codul Penal pe 17 septembrie.

Nicolae Robu, propunere SOC! Primarul liberal ii cere lui Ludovic Orban sa voteze noul Cod administrativ in varianta PSD

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a lansat, vineri, un apel la unitate in interiorul PNL, iar liderului partidului, Ludovic Orban, ii propune sa le permita parlamentarilor liberali sa voteze noul Cod.

Ludovic Orban le-a trimis scrisori lui Dragnea si Tariceanu: Liderul PNL ii someaza sa...

Liderul PNL Ludovic Orban le cere presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, sa fie suspendat procesul legislativ in cazul modificarilor aduse la Codul penal.

Ludovic Orban, audiat la DIICOT in dosarul deschis dupa plangerea depusa pe numele Vioricai Dancila

Liderul PNL Ludovic Orban este audiat marti la DIICOT in dosarul deschis de procurori dupa plangerea depusa pe numele Vioricai Dancila pentru inalta tradare. Procurorii au inceput cercetarea in rem in acest dosar amintit in data de 28 iunie.

Iohannis ar fi dat OK-ul la schimbarea lui Ludovic Orban de la conducerea PNL

Klaus Iohannis are in vedere inlocuirea lui Ludovic Orban dupa ce nemultumirea liberalilor la adresa actualului conducator al PNL a atins cote nebanuite. Potrivit unor surse citate de PSNews. ro, in decursul.

Ludovic Orban a fost audiat la DIICOT

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat, ieri, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata DIICOT). Procedura a avut loc in dosarul intocmit in urma plangerii penale pe care Orban a intocmit-o impotriva premierului Viorica Dancila si a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu demersurile mutarii de la Tel Aviv la Ierusalim a Ambasadei Romaniei din Israel.

Femeile din PSD, OFUSCATE pe Ludovic Orban: E INCAPABIL, a recurs la metode PERFIDE!

Femeile din PSD sunt suparate pe Ludovic Orban. Organizatia Femeilor Social-Democrate OFSD) a transmis vineri un comunicat in care condamna maniera incalificabila prin care liderul PNL incearca sa rastoarne.

Liberalii recunosc ca stau pe un BUTOI de PULBERE: Sunt si voci care il CONTESTA pe Ludovic Orban

Liberalii recunosc ca exista probleme in interiorul partidului. Vicepresedintele PNL Virgil Guran a afirmat, joi, ca Ludovic Orban este contestat de unele voci in partid, dar ca are sustinerea majoritatii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )