Libnet.ro
UNICEF

20:17

Norica Nicolai ii cere lui Mugur Isarescu sa faca publice conditiile plasarii in strainatate a aurului romanesc

Adevărul Adevărul,
Norica Nicolai ii cere lui Mugur Isarescu sa faca publice conditiile plasarii in strainatate a aurului romanesc

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, i-a solicitat guvernatorului BNR Mugur Isarescu sa faca publice informatiile despre plasarea in strainatate a aurului Romaniei, motivand ca modificarile la legea BNR au fost generate de lipsa de transparenta a Bancii Nationale. continuă pe Adevărul

Norica Nicolai cere guvernatorului BNR sa faca publice conditiile plasarii externe a rezervei de aur a Romaniei

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a cerut, sambata, guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, sa faca publice conditiile plasarii rezervei de aur a Romaniei in strainatate, atat in Elvetia, cat si in Marea Britanie, considerand ca.

Conditiile plasarii externe a rezervei de aur a Romaniei. Norica Nicolai ii cere lamuriri lui Isarescu

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a cerut, sambata, guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, sa faca publice conditiile plasarii rezervei de aur a Romaniei in strainatate, atat in.

Norica Nicolai, catre Mugur Isarescu: Vreau informatii despre plasarea externa a aurului Romniei

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat sambata, la Bistrita, ca modificarile la legea BNR au fost propuse din cauza lipsei de transparenta a BNR si i-a cerut guvernatorului Mugur Isarescu sa ofere informatii despre plasarea externa a aurului Romaniei.

Norica Nicolai doreste desemnarea unui candidat comun al PSD-ALDE pentru alegerile prezidentiale! Europarlamentarul a propus si un nume

Norica Nicolai, europarlamentarul ALDE, considera ca cea mai buna solutie pentru coalitia majoritara este desemnarea unui candidat comun in cursa catre Cotroceni, care sa corespunda unui profil de presedinte.

Norica Nicolai spune ca cea mai buna solutie ar fi un candidat comun PSD-ALDE pentru alegerile prezidentiale si l indica pe Tariceanu

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat sambata, la Bistrita, ca, in opinia sa, cea mai buna solutie pentru actuala coalitie de guvernare in vederea alegerilor prezidentiale din acest an ar fi un candidat comun, care sa corespunda unui profil de presedinte responsabil, capabil sa gaseasca solutii pentru tara.

Tariceanu anunta ca ALDE merge separat de PSD la europarlamentare / Norica Nicolai deschide lista

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca ALDE va merge pe liste proprii la europarlamentare, Norica Nicolai deschizand lista liberalilor si democratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )