Libnet.ro
UNICEF

01:05

19 asociatii ii cer lui Klaus Iohannis sa foloseasca toate mijloacele astfel incat Romania sa nu devina un proiect blocat, capturat de retele infractionale

Adevărul Adevărul,
19 asociatii ii cer lui Klaus Iohannis sa foloseasca toate mijloacele astfel incat Romania sa nu devina un proiect blocat, capturat de retele infractionale

Nouasprezece asociatii si comunitati online cer presedintelui Klaus Iohannis sa foloseasca atributiile de mediator pe care i le confera Constitutia si sa foloseasca toate mijloacele, astfel incat Romania sa nu devina un proiect blocat. continuă pe Adevărul

19 grupuri civice ii cer lui Klaus Iohannis sa foloseasca toate instrumentele din Constitutie pentru ca Romania sa nu devina un proiect esuat din punctul de vedere al statului de drept, capturat de retele infractionale

19 grupuri civice, printre care Coruptia Ucide, REZISTENTA, Initiativa Romania, comunitatea Va vedem din Sibiu si Insist, fac un apel catre presedintele Klaus Iohannis sa foloseasca toate instrumentele pe care Constitutia i le pune la dispozitie . ) astfel incat Romania sa nu devina un proiect blocat, esuat din punctul de vedere al statului de drept, capturat de retele infractionale.

Klaus Iohannis a schiat sambata in masivul Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat sambata la schi in muntii Sebesului, in masivul Sureanu, in extremitatea sudica a judetului Alba, aproape de limita cu Sibiu si Valcea, pe domeniul schiabil situat la cea mai mare altitudine din tara, scrie Agerpres, citand surse de la fata locului.

Klaus Iohannis se relaxeaza la schi: Unde a fost vazut seful statului(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis se relaxeaza in acest week-end la schi. Seful statului a fost fotografiat sambata in Muntii Sureanu, din judetul Alba, in timp ce astepta la rand,.

Organizatiile medicilor de familie, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis

Organizatiile reprezentative ale medicilor de familie au transmis, astazi, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care il informeaza ca medicii de familie sunt in conflict deschis cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) si cu Ministerul Sanatatii MS) pentru probleme profesionale si financiare si ca exista posibilitatea sa nu mai poata fi asigurata Asistenta Medicala Primara, potrivit News. ro.

Organizatiile medicilor de familie, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis

Organizatiile reprezentative ale medicilor de familie au transmis, joi, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care il informeaza ca medicii de familie sunt in conflict deschis cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cu Ministerul Sanatatii pentru probleme profesionale si financiare.

Medicii de familie cer sprijinul presedintelui Iohannis: Nu mai putem asigura asistenta medicala primara

Organizatiile reprezentative ale medicilor de familie au transmis, joi, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care il informeaza ca medicii de familie sunt in conflict deschis cu.

Klaus Iohannis, despre legile justitiei: S-a ales o procedura nemaivazuta, netransparenta si s-au ignorat pe fata toate avizele sistemului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat vineri, in plenul CSM, modul in care au fost adoptate legile justitiei, precizand ca acestea au trecut prin Parlament intr-o procedura netransparenta s.

Klaus Iohannis, critici dure la adresa Palamentului

Presedintele Klaus Iohannis acuza Parlamentul de lipsa de transparenta in adoptarea legilor justitiei. Iohannis a criticat, vineri, procedura de adoptare a legilor Justitiei, context in care si-a.

Atac virulent al presedintelui Klaus Iohannis la adresa liderilor politici

Atac virulent al presedintelui Klaus Iohannis la adresa liderilor politici. Klaus Iohannis a declarat in sedinta CSM ca politicienii cu probleme penale nu au ce cauta in fruntea statului pentru ca.

Klaus Iohannis la CSM: Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, prima din acest an, in cadrul careia ar urma sa fie aleasa noua conducere a CSM. Iohannis a afirmat, in discursul tinut in debutul sedintei, ca Justitia in Romania este si trebuie sa ramana independenta. Eu, presedintele Romaniei, o sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. Veti avea in mine un partener pe care va puteti baza. Seful statului a criticat dezbaterea insuficienta, lipsa de transparenta si procedura nemaivazuta prin care au fost adoptate in Parlament legile justitiei si si-a exprimat speranta ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )