Libnet.ro
UNICEF

10:45

Exista cetateni romani care au primit interdictie de a calatori in SUA din cauza unor condamnari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exista cetateni romani care au primit interdictie de a calatori in SUA din cauza unor condamnari

Dosarele privind acordarea vizelor pentru SUA sunt confidentiale, potrivit legislatiei, arata Ambasada SUA, precizand ca Departamentul de Stat a descoperit ca exista cetateni romani care nu se califica pentru primirea vizei din cauza unor condamnari pentru activitati infractionale. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasada SUA: Exista cetateni romani care nu se califica pentru vize din cauza unor condamnari

Dosarele privind acordarea vizelor pentru SUA sunt confidentiale, potrivit legislatiei, arata Ambasada SUA, precizand, ca Departamentul de Stat a descoperit ca exista cetateni romani care nu se califica pentru.

Ambasada Americii confirma ca mai multi cetateni romani au primit interdictie de a calatori in SUA, din cauza condamnarilor pentru coruptie

Ambasada Americii la Bucuresti a confirmat ca mai multi cetateni romani sunt neeligibili pentru obtinerea vizei de calatorie in America, deoarece au fost condamnati pentru activitati de coruptie. Datele privind vizele sunt confidentiale, potrivit legilor Statelor Unite. Nu discutam detalii legate de cazuri individuale de vize. Departamentul a aflat ca unii cetateni romani nu sunt eligibili pentru viza, ca urmare a unor condamnari pentru activitati infractionale, inclusiv implicarea in sau obtinerea de profituri din coruptie, a precizat Ambasada SUA, intr-un raspuns la solicitarea HotNews. ro.

Reactia MAE cu privire la oficialii romani care au primit interdictie de a intra in SUA

Ministerul de Externe a declarat, miercuri, ca nu a fost informat in legatura cu interdictia aplicata unor cetateni romani de a intra in SUA. Mai mult, MAE a transmis ca refuzurile de acordare a vizei de intrare in Statele Unite se comunica doar persoanelor vizate.

Mai multi oficiali romani au primit interdictie de a intra in SUA

Mai multi oficiali guvernamentali romani si bulgari au primit interdictie de calatorie in Statele Unite ale Americii, din cauza coruptie, dar pe un temei diferit decat functionarii maghiari, a precizat un oficial american, intr-o audiere din cadrul comisiei de afaceri externe a Camerei Reprezentantilor, relateaza site-ul Maszol, conform Hotnews.

Cine sunt oficialii romani care au interdictie de a intra in Statele Unite?

Potrivit presei ungare, adjunctul secretarului de stat pentru afaceri europene si eurasiatice, Hoyt Yee, a declarat in cadrul unei audieri in Congres ca fosti si actuali oficiali guvernamentali romani si bulgari au primit interdictie de calatorie in Statele Unite din cauza coruptiei.

Cine sunt oficialii romani care au interdictie de a intra in Statele Unite?

Potrivit presei ungare, adjunctul secretarului de stat pentru afaceri europene si eurasiatice, Hoyt Yee, a declarat in cadrul unei audieri in Congres ca fosti si actuali oficiali guvernamentali romani si bulgari au primit interdictie de calatorie in Statele Unite din cauza coruptiei.

Presa maghiara: Oficiali guvernamentali romani au primit interdictie de calatorie in Statele Unite. MAE: Nu am fost informati de SUA, refuzurile se comunica doar cetatenilor vizati

Fosti si actuali oficiali guvernamentali romani si bulgari au primit interdictie de calatorie in Statele Unite din cauza coruptiei, dar pe un temei legal diferit decat in cazul functionarilor maghiari din Ungaia, a informat, raspunzand la o intrebare, Hoyt Brian Yee, la audierea de marti din subcomisia pentru afaceri europene si Eurasia din cadrul comisiei de afaceri externe a Camerei Reprezentantilor, transmite site-ul Maszol. Audierea a avut ca subiect viitorul relatiilor americano-maghiare iar intrebarea a fost adresata de catre Dana Rohrabakherner, care este presedintele republican al subcomisiei. UPDATE 2: Ministerul de Externe arata intr-un raspuns pentru HotNews. ro ca nu a fost informat in legatura cu interdictia aplicata unor cetateni romani de a intra in SUA. In baza procedurilor specifice consulare si a legislatiei privind protectia datelor personale, eventualele refuzuri de acordare a vizei de intrare in SUA se comunica direct de Ambasada SUA doar persoanelor/cetatenilor romani vizati, daca exista astfel de situatii. UPDATE 1Fostului premier Adrian Nastase i-a fost retrasa viza de calatorie in aprilie 2012, cu doua luni inainte de prima condamnare definitiva. Vezi in text scrisoarea prin care a fost anuntat.

Ce spune Ponta despre oficiali romani care au primit interdictie de a intra in SUA

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu are informatii potrivit carora persoane angajate in Guvern au interdictie de a intra pe teritoriul SUA din cauza unor probleme legate de coruptie sau ca ar apartine unor servicii de informatii, informeaza Mediafax.

Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, in Congres, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a unor suspiciuni de coruptie, potrivit surselor din presa.

Yee: Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )