Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cei doi candidati la postul de procuror-sef al DIICOT sustin astazi interviul cu ministrul Justitiei

Adevărul Adevărul,
Cei doi candidati la postul de procuror-sef al DIICOT sustin astazi interviul cu ministrul Justitiei

Cei doi candidati care s-au inscris pentru postul de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Daniel Horodniceanu, actualul sef al institutiei, si Felix Banila, procuror la Parchetul Tribunalului Bacau - vor sustine vineri interviul pentru ocuparea acestei functii, la sediul Ministerului Justitiei. continuă pe Adevărul

Cei doi candidati la postul de procuror-sef al DIICOT sustin astazi interviul cu ministrul Justitiei

Cei doi candidati care s-au inscris pentru postul de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Daniel Horodniceanu, actualul sef al institutiei, si Felix Banila, procuror la Parchetul Tribunalului Bacau - vor sustine vineri interviul pentru ocuparea acestei functii, la sediul Ministerului Justitiei. Rezultatul va fi anuntat in 14 mai, in conditiile in care mandatul lui Daniel Horodniceanu expira in 19 mai, potrivit News. ro.

Se cauta un nou sef la DIICOT: Cei doi candidati sustin vineri interviul cu ministrul Justitiei

Candidatii care s-au inscrie in concursul pentru postul de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) sustin vineri interviul pentru ocuparea.

Tudorel Toader, semnal negativ pentru Horodniceanu in lupta pentru sefia DIICOT: L-am intrebat despre problema achitarilor

Vineri au avut loc interviurile din cadrul concursului pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DIICOT. Acestea au aavut loc in prezenta ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Cei doi candidati sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )