Libnet.ro
UNICEF

19:45

Felix Banila la conducerea DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pentru o perioada de trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat astazi, 23 iulie a. c. , decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila - pe o perioada de 3 ani, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pe o perioada de 3 ani.

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix.

UPDATE Iohannis a semnat numirea lui Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire a lui Felix Banila in functia de procuror-sef DIICOT. Banila a declarat, pentru Mediafax, ca primul lucru pe care-l va face este o evaluare a intregii structuri, pentru a vedea ce situatii trebuie indreptate.

Tudorel Toader il IRONIZEAZA pe Klaus Iohannis: Apreciem desemnarea lui Banila la DIICOT, chiar dupa o LUNGA perioada de CITIRE

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a scapat ocazia, dupa numirea lui Felix Banila la conducerea DIICOT, sa il ironizeze pe seful statului. Oficialul guvernamental a afirmat, luni seara, ca apreciaza.

Cine este Oliver Felix Banila, numit in functia de procuror-sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a lui Oliver-Felix.

Tudorel Toader, dupa numirea lui Felix Banila la DIICOT: Apreciem desemnarea, chiar dupa o lunga perioada de citire

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Romania TV, ca apreciaza desemnarea de catre presedintele Klaus Iohannis a lui Felix Banila in calitate de procuror-sef al DIICOT, chiar daca acest demers vine dupa o lunga perioada de reflectie, intelegere sau citire.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )