Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interviu pentru candidatii Parchetului General, DNA si DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Interviu pentru candidatii Parchetului General, DNA si DIICOT

Cei opt candidati care au fost declarati admisi in cadrul selectiei pentru ocuparea functiilor de conducere din Parchetul General, Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) sustin astazi, incepand cu ora 8. 30, interviul la Ministerul Justitiei. intre posturile scoase la concurs se numara procuror sef al Sectiei Judiciare din Parchetul General, procuror sef al Sectiei de Combatere a Coruptiei, procuror sef al Sectiei Judiciare Penale din DNA si procuror sef adjunct al DIICOT. Primii care se vor prezenta in fata comisiei sunt candidatii admisi pentru functiile din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

Candidatii pentru ocuparea unor functii de conducere vor sustine astazi interviurile la PG, DNA si DIICOT

Procurorii care indeplinesc conditiile pentru ocuparea unei functii de conducere in cadrul Parchetului General, DNA si DIICOT vor sustine interviurile vineri, informeaza Agerpres.

Delegatia Comisiei de la Venetia, la Parchetul General / Anca Jurma: A fost ntlnire tehnica despre legile de modificare a codurilor penale

Membrii Comisiei de la Venetia au avut o intalnire, vineri dimineata, cu reprezentantii Parchetului General, dar si cu sefii DNA si DIICOT, la discutii fiind abordate subiecte precum modificarea codurilor penale. Anca Jurma, sefa DNA, a spus ca discutia a fost una tehnica, relateaza Mediafax.

Ministrul Justitiei raspunde Parchetului General: Am facut solicitarea de a deveni notar public in baza legii

Parchetul General a precizat, marti,ca a deschis un dosar penal in care verifica daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedat corect atunci cand a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )