Libnet.ro
UNICEF

18:30

NISTOR, DNA: O copie a dosarului Tel Drum - trimisa Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NISTOR, DNA: O copie a dosarului Tel Drum - trimisa Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

O copie a dosarului Tel Drum, in care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost transmisa Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE O copie a dosarului Tel Drum - Dragnea a fost trimisa controversatei Sectii de investigare a infractiunilor din justitie/ Procurorul general: Decid saptamna viitoare cui revine competenta sa judece cauza

O copie a dosarului Tel Drum, in care liderul PSD, Liviu Dragnea este urmarit penal, a fost trimisa, vineri, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) catre Sectia de investigare a infractiunilor din justitie, a anuntat procurorul sef interimar DNA Calin Nistor. De asemenea, DNA a sesizat procurorul general, care trebuie sa decida ce parchet - DNA sau Sectia de ancheta a magistratilor - este competent in acest dosar. Augustin Lazar a declarat pentru HotNews. ro ca va lua o decizie saptamana viitoare.

O copie a dosarului Tel Drum a ajuns vineri la Sectia Speciala pentru Investigarea Magistratilor

O copie a dosarului Tel Drum a ajuns, vineri, la Sectia Speciala pentru Investigarea Magistratilor, transmite Digi24.

Sectia de anchetare a magistratilor, a patra cerere catre DNA pentru preluarea dosarului Tel Drum - surse

Sectia de anchetare a magistratilor a transmis catre DNA o a patra cerere de preluare a dosarului Tel Drum motivand ca in aceasta cauza sunt vizati si magistrati, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Procurorii DNA au primit si un termen de transmitere a dosarului Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene.

Sectia de anchetare a magistratilor a cerut de trei ori preluarea dosarului Tel Drum. DNA a refuzat

DNA arata ca Sectia de anchetare a magistratilor a cerut in trei randuri preluarea dosarului Tel Drum, toate solicitarile fiind respinse de catre reprezentatii Directiei. Potrivit DNA, ultima cerere, din ianuarie 2019, Sectia invoca drept motiv faptul ca sunt si magistrati vizati in dosar, relateaza Mediafax.

DNA a trimis o copie a dosarului Tel Drum la Sectia speciala pentru anchetarea infractiunilor din Justitie

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a declarat la bilantul institutiei ca, dupa mai multe solicitari ale Sectiei pentru investigarea magistratilor de a prelua dosarul in care este anchetat Liviu.

Protest al magistratilor vineri, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala, anuntat de procurorul DNA din dosarul Tel Drum-Dragnea

Magistratii vor protesta, vineri, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala fata de noile modificari aduse legilor justitiei prin Ordonanta de Urgenta. Anuntul a fost facut pe Facebook de procurorul DNA Alexandra Lancranjan, care instrumenteaza dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal liderul PSD, Liviu Dragnea.

Un procuror de la sectia de investigare a magistratilor a cerut DNA dosarul Tel Drum pentru a patra oara. Doi politisti s-au dus sa ridice documentele

Un procuror de la sectia de investigare a magistratilor a cerut miercuri Directiei Nationale Anticoruptie DNA) dosarul Tel Drum, in care este vizat si liderul PSD, Liviu Dragnea. Doi politisti s-au dus la sediul DNA pentru a ridica documentele.

Sectia de investigare a magistratilor a incercat de trei ori sa preia ancheta in dosarul Tel Drum-Liviu Dragnea de la DNA

Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a formulat trei cereri consecutiv catre procurorii DNA prin care solicita transmiterea dosarului Tel Drum, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este cercetat pentru mai multe infractiuni de coruptie.

Procurorul general Augustin Lazar trebuie sa decida vineri cine face ancheta Tel Drum cu Liviu Dragnea: DNA sau Sectia pentru magistrati?

DNA a declansat un conflict de competenta si a solicitat procurorului general al Romaniei sa decida cine face ancheta Tel Drum in care este investigat liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat surse judiciare.

Adina Florea cere iar, a patra oara, de la DNA dosarul Tel Drum, in care este vizat Dragnea, si chiar da un ultimatum (VIDEO)

Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitie solicita iar, pentru a patra oara, dosarul Tel Drum de la DNA. intr-una dintre cererile anterioare se mentioneaza cain.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )