Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sef nou la DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sef nou la DIICOT

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) are, incepand de ieri, un nou procuror-sef: Felix Banila. Dupa 48 de zile de cand procurorul din Bacau a primit aviz favorabil din partea CSM pentru a ocupa functia de sef al DIICOT, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Banila preia conducerea acestei institutii, pentru urmatorii trei ani. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a semnat decretul pentru numirea unui nou sef la DIICOT

PresedinteleKlaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Oliver-Felix Banila in functia de procuror-sef al DIICOT. Mandatul acestuia dureaza trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Ce avere are noul sef al DIICOT, Felix Banila: O casa, un teren si doua masini de lux

Noul procuror-sef al DIICOT, Felix Banila, detine o casa, un teren si doua masini de lux, conform declaratiei de avere din luna iunie 2018, depusa in calitate de prim procuror al Parchetului de pe langa.

Lazar, despre noul sef al DIICOT: E momentul sa-si arate resursele pe care le-a invocat

Felix Banila a preluat marti functia de procuror-sef al DIICOT. Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat ca este momentul ca Banila sa-si arate resursele pe care le-a invocat in proiectul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )