Libnet.ro
UNICEF

01:05

Condamnat in prima instanta in Romania, fostul deputat PSD Cristian Rizea se plimba din loc in loc fara bani

Antena3 Antena3,
Condamnat in prima instanta in Romania, fostul deputat PSD Cristian Rizea se plimba din loc in loc fara bani

Fostul deputat Cristian Rizea nu s-a prezentat luni la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde avea pe rol dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la 4 ani si 8 luni inchisoare, iar avocatul sau. continuă pe Antena3

Cristian Rizea, condamnat n prima instanta, a plecat n SUA; Avocat: Nu are bani, se plimba din loc n loc

Fostul deputat Cristian Rizea nu s-a prezentat luni la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde avea pe rol dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la 4 ani si 8 luni inchisoare, iar avocatul sau a anuntat ca acesta se plimba din loc in loc in tara si strainatate pentru ca nu mai are bani si nici domiciliu stabil, iar in prezent se afla la niste rude in SUA, scrie Agerpres.

Si Corina Bogagiu, fost deputat PSD, trece la partidul lui Victor Ponta

Fostul deputatul PSD Corina Bogaciu, in varsta de 29 ani, a anuntat vineri ca s-a inscris in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, dupa ce in noiembrie anul trecut a demisionat din PSD, unde facea parte din organizatia Ilfov, condusa de Gabriela Firea la acea vreme.

SCANDAL la Parchetul General! Fostul deputat Vlad Cosma, amenintat de Marian Ceausescu: O sa stai capra la puscarie

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune noi probe in dosarul deschis in cazul procurorilor de la DNA Ploiesti, Lucian Onea si Mircea Negulescu. Cosma ii acuza pe cei.

Cristian Rizea, condamnat in prima instanta la 4 ani de inchisoare, a plecat in SUA. Avocat: Nu are bani, se plimba din loc in loc

Fostul deputat Cristian Rizea nu s-a prezentat luni la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde avea pe rol dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la 4 ani si 8 luni inchisoare. Avocatul sau a anuntat ca acesta se plimba din loc in loc in tara si strainatate pentru ca nu mai are bani si nici domiciliu stabil, iar in prezent se afla la niste rude in SUA.

inca un deputat PSD a trecut la partidul lui Ponta. Pro Romania are acum mai multi parlamentari decat ALDE

Inca un parlamentar a trecut de la PSD la Pro Romania. Adrian Pau, deputat de Timis, a anuntat ca merge in partidul condus de Victor Ponta. in ultimele zile, mai multi alesi au migrat de la formatiunea.

nca un deputat PSD pleaca la partidul lui Ponta: Adrian Pau anunta ca se va nscrie n Pro Romnia

Deputatul de Timis Adrian Pau a anuntat, sambata, ca isi va da demisia din PSD pentru a se inscrie in Pro Romania, deoarece nu se mai regaseste in partidul condus de Liviu Dragnea.

inca un deputat PSD trece la partidul lui Ponta

Deputatul Oana Silvia Vladuca si-a anuntat vineri demisia din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta Pro Romania, anuntand ca valorile pentru care a aderat la PSD si-au incetat valabilitatea de cand partidul a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast.

Un fost deputat PSD se inscrie in partidul lui Victor Ponta

Continua migratiile spre partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Dupa ce in ultimele zile si-au dat demisia din PSD Oana Silvia Vladuca, Mihai Tudose si Georgian Pop si s-au inscris in Pro Romania, vineri, o .

Un deputat PSD se intoarce in partid, dupa ce a spus ca demisioneaza

Deputatul de Ilfov Constantin-Catalin Zamfira, care anuntase in noiembrie 2018 ca demisioneaza din PSD a revenit in grupul deputatilor PSD, potrivit unui anunt trimis, pe 22 ianuarie, Biroului Permanent al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )