Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dragnea sustine ca directorul SRI a cedat in fata statului paralel

B1 B1,
Dragnea sustine ca directorul SRI a cedat in fata statului paralel

Dupa ce a fost condamnat, in prima instanta, la inchisoare cu executare, Liviu Dragnea a declarat ca nu renunta la modificarea Codurilor Penale, ba chiar coalitia va actiona intr-un ritm si mai sustinut, s. continuă pe B1

Dragnea sustine ca directorul SRI a cedat in fata statului paralel (VIDEO)

Dupa ce a fost condamnat, in prima instanta, la inchisoare cu executare, Liviu Dragnea a declarat ca nu renunta la modificarea Codurilor Penale, ba chiar coalitia va actiona intr-un ritm si mai sustinut, s.

Dragnea, nou atac la adresa sefului SRI: Hellvig a cedat statului paralel. E bine ca SRI sa nu mai fie implicat in nimic altceva in afara de atributiile legale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni, ca e bine ca SRI sa nu se mai implice in nimic altceva decat in atributiile sale legale si a sustinut ca Eduard Hellvig, seful institutiei, a cedat statului paralel.

A cedat si el statului paralel

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, considera ca seful Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a cedat si el statului paralel, liderul social-democratilor afirmand ca ar fi bine ca SRI sa nu mai fie implicat in nimic altceva decat in atributiile legale si constitutionale pe care le are.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )