Libnet.ro
UNICEF

21:02

Hutuca (PNL): Comisia Europeana va penaliza Romania la fondurile europene din cauza deficitului bugetar excesiv

Adevărul Adevărul,
Hutuca (PNL): Comisia Europeana va penaliza Romania la fondurile europene din cauza deficitului bugetar excesiv

Vicepresedintele Comisiei de Buget si Finante din Parlament, deputatul PNL Bogdan Hutuca, avertizeaza ca Romania va fi penalizata de Comisia Europeana din cauza deficitului bugetar excesiv, avocatilor romani fiindu-le imposibil de explicat in instanta de ce o tara cu crestere economica record in 2017 a trebuit sa se imprumute zeci de miliarde de euro. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana vrea sa elimine trecerea la ora de iarna

Comisia Europeana va propune astazi renuntarea la practica trecerii de la ora de vara la ora de iarna, in urma unei consultari la care au participat cateva milioane de cetateni europeni, a declarat vineri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, informeaza AFP.

Comisia Europeana vrea sa elimine trecerea la ora de iarna

Comisia Europeana va propune vineri renuntarea la practica trecerii de la ora de vara la ora de iarna, in urma unei consultari la care au participat cateva milioane de cetateni europeni, a declarat vineri.

Comisia Europeana a luat-o in vizor pe Firea pentru firmele Primariei Capitalei

Ca orice primar roman care se respecta, Gabriela Firea a facilitat o serie stufoasa de contracte cu anumite firme in valoare de sute de milioane de euro. Comisia Europeana a initiat o investigatie pe marginea subiectului. Statul roman are un sac de bani fara fund. Aceasta este concluzia la care au ajuns toate firmele romanesti [].

UPDATE Comisia Europeana neaga demararea unei anchete pentru a verifica cele 22 de companii infiintate de Primaria Capitalei

Site-ul capital. ro informa, joi dimineata, ca oficialii europeni au demarat o investigatie oficiala privind infiintarea celor 22 de companii din subordinea Primariei Capitalei, ei suspectand incalcarea tratatului european de concurenta. De cealata parte, Comisia Europeana neaga, intr-un raspuns pentru G4Media. ro, ca ar avea in curs o astfel de investigatie.

Comisia Europeana avertiza inca din 2017 ca Romania nu ia toate masurile ca sa previna pesta porcina. Raportul care il contrazice pe Daea

Ministrul Agriculturii Petre Daea a continuat sa sustina, miercuri, intr-o conferinta, ca Guvernul a actionat in mod corect, rapid si eficient in gestionarea crizei pestei porcine. insa un raport din februarie 2017 al Comisiei Europene arata ca, la acea vreme, tara noastra nu aplica inca multe masuri in vederea prevenirii bolii.

Comisia Europeana investigheaza companiile municipale infiintate de Gabriela Firea

Directia Generala pentru Concurenta din cadrul Comisiei Europene investigheaza infiintarea celor 22 de companii municipale din subordinea Primariei Capitalei, pentru incalcarea regulilor europene privind concurenta.

Comisia Europeana lanseaza dezbaterea cu privire la renuntarea la ora de vara

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anuntat vineri ca Uniunea Europeana urmeaza sa discute in cursul zilei renuntarea la ora de vara dupa ce un sondaj a relevat ca majoritatea cetatenilor sunt impotriva acestei practici, scrie Reuters.

Avertisment: Comisia Europeana intervine in scandalul dintre Toader si Lazar

Prevenirea coruptiei trebuie sa fie o prioritate politica pentru Romania, care are nevoie de un sistem judiciar independent si capabil sa lupte eficient impotriva acestui fenomen, a declarat marti, pentru AGERPRES , Christian Wigand, purtator de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )