Libnet.ro
UNICEF

13:15

Iordache despre decizia CCR: Dosarele care se afla pe rol acum, fara ndoiala trebuie toti cei 5 sa fie trasi la sorti

Hotnews Hotnews,
 Iordache despre decizia CCR: Dosarele care se afla pe rol acum, fara ndoiala trebuie toti cei 5 sa fie trasi la sorti

Presedintele comisiei privind legile justitiei, Florin Iordachen a declarat miercuri, dupa decizia CCR ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Iordache a precizat ca in cazul dosarelor care au fost solutionate le va da posibilitatea celor nemultumiti sa solicite in instanta faptul ca acel complet a fost nelegal constituit. continuă pe Hotnews

Florin Iordache despre decizia CCR: Avem o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri, dupa decizia CCR, ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Eu v-am spus.

Florin Iordache, despre decizia CCR privind completurile de cinci judecatori: Pana si inalta Curte trebuie sa respecte legea

Social-democratul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a stabilit ca exista un conflict juridic de.

Tudorel Toader, reactie la decizia CCR: Doamna Tarcea isi mentine afirmatia?

Tudorel Toader, reactioneaza la decizia CCR prin care s-a constatat ca inalta Curte de Casatie si Justitie a compus nelegal completurile de cincijudecatori in ultimii patruani. Intrebare: Dna.

Codul de procedura civila, modificat in acord cu decizia CCR. Anuntul facut de Comisia Iordache

Comisia speciala parlamentara privind legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a modificat, marti, Codul de procedura civila in acord cu decizia CCR din 4 iulie, actul normativ urmand sa intre.

Codul de procedura civila, modificat in acord cu decizia CCR

Comisia speciala parlamentara privind legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a modificat, astazi, Codul de procedura civila in acord cu decizia CCR din 4 iulie, actul normativ urmand sa intre saptamana viitoare in dezbaterea Senatului, ca prima Camera sesizata.

Dupa decizia CCR privind completurile de 5, ministrul Justitiei are o ntrebare pentru sefa Curtii Supreme: Dna Tarcea si mentine afirmatia?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, miercuri, la decizia CCR privind completurile de 5 judecatori, intrebandu-se ironic daca presedintele iCCJ,Cristina Tarcea, isi mentine afirmatia potrivit careia autorii sesizarii au uitat sa citeasca legea privind aceste completuri.

Am discutat despre sedinta CCR de miercuri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti, dupa ce s-a intalnit cu Liviu Dragnea in biroul acestuia de la Parlament, ca au discutat despre sedinta CCR de miercuri in care va fi dezbatuta sesizarea Guvernului privind conflictul juridic Parlament - ICCJ pe tema constituirii completelor de judecatori. intrebat daca i se pare normala o intalnire cu o persoana direct interesata de acest subiect -avand in vedere ca Dragnea a contestat modul in care a fost compus completul care judeca recursul in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman - Toader a spus ca nu a discutat cu un justitiabil, ci cu al treilea om in stat.

Ce urmeaza pentru Liviu Dragnea, dupa decizia CCR. Fostul judecator Toni Grebla, anunt important despre soarta sefului PSD

Fostul judecator CCR Toni Grebla a anuntat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea, ce urmeaza pentru cei care au fost condamnati in baza completurilor de 5 judecatori, dar.

Victor Ponta, dupa decizia CCR privind completurile de 5 judecatori: HAOSUL e produs in mod premeditat de catre INFRACTORI care vor sa scape linistiti cu BANII FURATI

Victor Ponta reactioneaza extrem de dur dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), care a constatat existenta unui conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea.

Cseke Attila: Cerem urgentarea adoptarii unui nou Cod administrativ. Speram ca decizia CCR de azi va fi numai un obstacol temporar

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, afirma ca Romania are nevoie de o administratie publica mai moderna si de un cadru legislativ care sa reglementeze printr-un singur cod diferitele domenii ale administratiei publice si sa prevada o reforma reala a acesteia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2717 seconds )