Libnet.ro
UNICEF

22:30

Lazar a atacat in instanta procedura de revocare declansata de Toader

B1 B1,
Lazar a atacat in instanta procedura de revocare declansata de Toader

Procurorul GeneralAugustin Lazara depusla Curtea de Apel Alba o cerere de susupendare a procedurii de revocare declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, informeaza B1 TV,care. continuă pe B1

Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare declansata de ministrul Toader

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus, vineri, la Curtea de Apel Alba o cerere de susupendare a procedurii de revocare declansata de ministrul justitiei, Tudorel Toad, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

Lazar a cerut instantei sa suspende procedura de revocare declansata de Toader / Procurorul general a depus si o plngere prealabila la Ministerul Justitiei

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, informeaza Mediafax.

Augustin Lazar ataca in instanta procedura de revocare declansata de ministrul Justitiei

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Cererea de suspendare a fost depu.

Procurorul general Augustin Lazar contesta in instanta evaluarea facuta de Tudorel Toader

Procurorul general Augustin Lazar a contestat in instanta evaluarea facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a solicitat revocarea sa din functie, anunta Digi 24.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )