Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tariceanu nu vrea OUG pentru Codul Penal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu nu vrea OUG pentru Codul Penal

In urma sentintei de joi, 21 iunie, prin care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a judetului Teleorman, lucrurile s-au precipitat in cadrul coalitiei de guvernare. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Justitiei sustine ca nu a participat la niciun fel de discutie privind emiterea unei OUG pentru Codul de procedura penala / Constat ca de multe ori legile sunt adoptate n graba

Zeci de articole au fost declarate neconstitutionale atunci cand s-au adoptat Codurile penale prin angajarea raspunderii Guvernului sau au fost modificate prin ordonante de urgenta, a declarat ministrul Justitiei, Tudorel Toader. intrebat insa daca ar sustine acum o OUG pentru codul de procedura penala, el a evitat sa dea un raspuns si a sustinut ca nu a fost la Bucuresti si nu a participat la niciun fel de discutii pe aceasta tema.

UDMR este mpotriva adoptarii unei Ordonante de Urgenta pentru Codul Penal

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a declarat luni ca formatiunea din care face parte nu sustine modificarea Codului penal prin ordonanta de urgenta, mentionand ca aceste proiecte legislative importante trebuie sa treaca prin Parlament, transmite Agerpres.

Razgandirea lui Tariceanu l-a facut pe Dragnea sa dea inapoi. Liderul PSD nu mai pomeneste nimic de o ordonanta de urgenta pe Codul penal

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca va vorbi cu seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru a-i cere lui Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile Justitiei, sa se miste mult mai repede cu Codul penal. Mai mult, acesta nu mai aminteste nimic de ordonanta de urgenta pentru Codul penal, in conditiile in care Tariceanu nu e de acord cu un asemenea demers.

Tariceanu anunta cum va fi modificat Codul Penal: ce metoda ar fi ales alianta de guvernare

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea, ca nu am discutat de nici un fel de OUG pe modificarea codurilor. Vom merge exclusiv pe calea dezbaterii parlamentare. Nici asumarea raspunderii guvernului pe codul.

SURSE Dancila a anulat o vizita externa ca sa ramana in tara cand PSD pregateste OUG pe Codul penal

Premierul Viorica Dancila a anulat pe ultima suta de metri vizita programata la inceputul saptamanii viitoare in Oman, invocand situatia politica interna, au declarat surse guvernamentale pentru Adevarul. Guvernul va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei penale, care va anula condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea, sustin surse politice.

Comisia Iordache ncepe joi modificarile pe Codul Penal. Cel mai asteptat articol: abuzul n serviciu

Comsisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, se intruneste joi pentru a discuta modificarile la Codul penal, amanate in mai multe randuri. Cel mai asteptat articol este cel privind infractiunea de abuz in serviciu, care il vizeaza in mod direct pe Liviu Dragnea. Florin Iordache a declarat in mai multe randuri ca sustine o redefinire a infractiunii si nu impunerea unui prag valoric pentru prejudiciu.

Liviu Dragnea, suparat pe comisia Iordache: Voi cere sa incheie odata codul penal ca sa mearga la votul final (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a aratat luni la Parlament nemultumirea fata de cei din comisia speciala condusa de Florin Iordache pentru faptul ca nu au finalizat inca modificarile la codul penal pentru ca aceasta sa.

Codul Penal nu trebuie modificat prin OUG

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a declarat, ieri, intr-un interviu ca modificarile Codului Penal nu ar trebui facute niciodata prin ordonanta de Urgenta, decat daca este cu adevarat o nevoie urgenta, iar acum nu este nicio urgenta.

Liviu Dragnea, despre modificarile la Codul Penal: Trebuie sa grabeasca procedura, o sa facem sesiune extraordinara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca procedurile parlamentare trebuie grabite si a anuntat o sesiune extraordinara pentru aprobarea modificarilor la Codurile Penal si de Procedura Penala.

Surse. Viorica Dancila a anulat o vizita externa ca sa ramana in tara saptamana viitoare, cand PSD pregateste ordonanta de urgenta pe Codul penal

Premierul Viorica Dancila a anulat pe ultima suta de metri vizita programata la inceputul saptamanii viitoare in Oman, invocand situatia politica interna, au declarat surse guvernamentale pentru Adevarul. Guvernul va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei penale, care va anula condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea, sustin surse politice.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )