Libnet.ro
UNICEF

05:15

Toader, prima reactie dupa ce Lazar a atacat in instanta procedura de revocare: Accesul la Justitie e garantat pentru orice persoana, problema e sa nu abuzam de acest drept

B1 B1,
Toader, prima reactie dupa ce Lazar a atacat in instanta procedura de revocare: Accesul la Justitie e garantat pentru orice persoana, problema e sa nu abuzam de acest drept

Accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana, desi, din pacate, multi abuzeaza de acest drept - este prima reactie a Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce Augustin Lazar a contestat in. continuă pe B1

Toader, prima reactie dupa ce Lazar a atacat n instanta procedura de revocare: n Romnia, accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana. Problema e sa nu abuzam

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, referindu-se la actiunea in instanta a lui Augustin Lazar care contesta procedura sa de revocare din functia de procuror general, ca accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare, ca accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut luni dimineata noi declaratii despre confuzia cu privire la evaluarea procurorului general Augustin Lazar. intrebat daca a fost vorba de o greseala in evaluarea.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost exclus din PSD: Orice usa inchisa inseamna o alta usa deschisa

Adrian Tutuianu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost exclus din PSD. Vreau sa va spun ca nu consider niciun moment ca e fostul partid. Voi uza de mijloacele de contestare, respectiv la Comisi.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost votata excluderea sa din PSD

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general al PSD, Marian Neacsu. Adrian Tutuianu a declarat dupa votul din.

Lazar a atacat in instanta procedura de revocare declansata de Toader

Procurorul GeneralAugustin Lazara depusla Curtea de Apel Alba o cerere de susupendare a procedurii de revocare declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, informeaza B1 TV,care.

Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare declansata de ministrul Toader

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus, vineri, la Curtea de Apel Alba o cerere de susupendare a procedurii de revocare declansata de ministrul justitiei, Tudorel Toad, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

Augustin Lazar ataca in instanta procedura de revocare declansata de ministrul Justitiei

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Cererea de suspendare a fost depu.

Liviu Dragnea: Eu il sustin pe Tudorel Toader. Revocarea lui Augustin Lazar trebuie dusa la capat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca-l sustine pe ministrul Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie dusa la capat. Eu.

Augustin Lazar prezinta noi documente in razboiul din justitiei. Tudorel Toader pastreaza tacerea dupa ce a fost prins cu minciuna

Procurorul general Augustin Lazar a publicat sambata noi documente care atesta ca Tudorel Toader a mintit sau manipulat opinia publica prin raportul prin care a cerut revocarea sa. Pe pagina Ministerului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )