Libnet.ro
UNICEF

23:16

COMISIA EUROPEANA: Legislatia electorala nu trebuie modificata cu mai putin de un an inaintea alegerilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA: Legislatia electorala nu trebuie modificata cu mai putin de un an inaintea alegerilor

Comisia Europeana nu sustine modificarile pe care guvernul Orban a dorit sa le faca legislatiei electorale cu mai putin de un an inaintea alegerilor locale si parlamentare, se arata in raspunsul pe care Ursula von der Leyen, presedintele institutiei europene, l-a trimis catre presedintele PSD, Marcel Ciolacu, in urma unei sesizari formulata de catre acesta cu privire la ordonantele de urgenta privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si alegerile anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Comisia Europeana spune Stop modificarilor electorale facute de PNL! Este suficient de clar, domnule Orban?

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca a primit raspuns de la presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la scrisoarea trimisa de PSD privind modificarile la legislatia electorala facute de PNL. Comisia Europeana spune Stop modificarilor electorale facute de Guvernul PNL! . ) Este suficient de clar, domnule Orban? Sau asteptati sanctiunile Comisiei pentru a va opri??, arata Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana spune Stop modificarilor electorale facute de Guvernul PNL

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca a primit raspuns de la presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la scrisoarea trimisa de PSD privind modificarile la legislatia electorala facute de PNL.

Comisia Europeana propune deschiderea unei proceduri de deficit excesiv pentru Romania

Comisia Europeana a propus, miercuri, Consiliului sa deschida o procedura de deficit excesiv in cazul tarii noastre si a adoptat o recomandare potrivit careia, Romania trebuie sa incheie aceasta situatie cel tarziu in 2022.

VIDEO Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv Comisia Europeana a acceptat in totalitate un plan de reducere a deficitului

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, spune ca astazi, Comisia Europeana a publicat trei documente si a anuntat ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu mai spune ca a negociat cu Comisia Europeana, in ultimele trei luni, un plan care a fost acceptat. Comisia anunta ca a propus Consiliului sa initieze o procedura de deficit excesiv pentru Romania si a adoptat o recomandare adresata Consiliului de stabilire a cerintelor de ajustare. Recomandarea propusa prevede ca Romania sa urmeze o traiectorie de ajustare durabila si credibila pentru a pune capat deficitului excesiv pana in 2022, cel tarziu.

Este oficial! Comisia Europeana, decizie transanta in privinta Romaniei. Citu confirma tot

Premierul desemnat Florin Citu si ministrul interimar al Finanselor Publice, a anuntat, printr-un mesaj video postat pe fcebook ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania, procedura care a fost declansata de Comisia Europeana. Ce i-a zis Comisia Europeana lui Citu Citu a precizat ca negcierile au fost purtate inca din perioada in care era .

Comisia Europeana accepta reducerea treptata a deficitului bugetar propusa de Ministerul Finantelor

Comisia Europeana accepta reducerea treptata a deficitului bugetar propusa de Ministerul Finantelor Publice in procedura de deficit excesiv. Comisia Europeanaa cerut ca Romania sa se incadreze sub tinta de 3% pana la finalul anului 2022.

Comisia Europeana propune ca anul 2021 sa fie Anul european al cailor ferate

Comisia Europeana a propus astazi ca anul 2021 sa fie Anul european al cailor ferate, pentru a sprijini realizarea obiectivelor Pactului ecologic european in domeniul transporturilor. in 2021, o serie de evenimente, campanii si initiative vor promova transportul feroviar ca mod de transport durabil, inovator si sigur, informeaza biroul de presa al comisiei.

Romania, obligata de Comisia Europeana sa reduca gaura din buget. Ce amenda riscam

Comisia Europeana a propus Consiliului sa initieze o procedura de deficit excesiv pentru Romania si, recomandand ca Romania sa urmeze o traiectorie de ajustare durabila si credibila pentru a pune capat deficitului excesiv pana in 2022, cel tarziu.

Comisia Europeana incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania

Comisia Europeana CE) incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania, dar are incredere in planul de reducere a deficitul bugetar, anuntat de Guvern, a informat, miercuri, ministrul Finantelor, Florin Citu, printr-o postare pe Facebook.

Comisia Europeana incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu: Avem un plan de reducere sustenabil, acceptat in totalitate de Bruxelles (VIDEO)

Comisia Europeana a inceput procedura de deficit bugetar excesiv in cazul Romaniei, anunta Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si premier desemnat, precizand totodata ca Guvernul interimar Orban .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )