Libnet.ro
UNICEF

23:15

CORONAVIRUS |Ministerul Muncii suspenda activitatea de audiente la sediul institutiei

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministerul Muncii suspenda activitatea de audiente la sediul institutiei

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale a decis sa suspende, incepand de marti, 10 martie, pana la 31 martie 2020, activitatea de audiente la sediul institutiei. in aceasta perioada punem la dispozitia. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Recomandarile Ministerul Muncii pentru angajatori si salariati. in cazul instituirii starii de carantina sau in caz de forta majora, contractul individual de munca se va suspenda de drept

Ministerul Muncii, condus de Violeta Alexandru, a transmis mai multe recomandari menite sa previna raspandirea coronavirusului, dar si sa clarifice relatiile angajator - angajat in contextul situatiei speciale.

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul pe termen nelimitat

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul de miercuri, 11 martie 2020, pe perioada nedeterminata.

Efectele raspandirii coronavirus: Si Teatrul National din Bucuresti isi va suspenda activitatea pana pe 22 martie

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti isi va suspenda spectacolele din perioada urmatoare in urma interdictiilor cauzate de COVID-19, transmite conducerea institutiei. Ca urmare, spectacolele aflate in repertoriile celor sase sali pana pe 22 martie se vor reprograma pentru date ulterioare.

Muzeul Judetean Buzau isi suspenda activitatea din cauza infectiilor cu coronavirus

Consiliul Judetean Buzau a transmis, marti, o informare privind suspendarea activitatii cu publicul a Muzeului Judetean Buzau, dar si la sediile externe ale institutiei.

Gabriela Firea suspenda activitatea teatrelor din subordinea Primariei Capitalei pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus

Activitatea celor 14 teatre aflate in administrarea Primariei Generale se suspenda pana pe 31 martie, a anuntat luni, primarul general, Gabriela Firea, pentru a evita raspandirea noului coronavirus. Masura a fost anuntata in cadrul comandamentului organizat la Primaria Capitalei.

CORONAVIRUS |Avocatul Poporului suspenda audientele in perioada 10 - 31 martie

Raspandirea cazurilor de infectie cu noul coropnavirus duc e la inchiderea institutiilor publice din Romania. Avocatul Poporului a anuntat, luni, ca din motive de siguranta activitatea de relatii cu publicul.

Masuri de ultima ora propuse de Ministerul Muncii pentru angajatori: Cum poate fi diminuat riscul infectarii cu noul tip de coronavirus

Stabilirea unor programe individualizate de munca, modificarea temporara a locului de munca la domiciliul salariatului sau desfasurarea activitatii prin telemunca sunt masurile pe care Minsterul Muncii le propune angajatorilor pentru a diminua riscul angajatilor de infectare cu noul coronavirus.

Ministerul Muncii recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, recomanda flexibilizarea programului programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa, in contextul inchiderii scolilor.

Coronavirus |Ministerul Educatiei: Simularile pentru Evaluarea Nationala, examenul de Bacalaureat, dar si diferite probe practice, amanate

In contextul extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, Ministerul Educatiei anunta ca a luat o serie de masuri, printre care si amanarea simularilor pentru Evaluarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2356 seconds )