Libnet.ro
UNICEF

01:05

DEMISIE SAU DEMITERE? Victor Costache, retras de pe campul de lupta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DEMISIE SAU DEMITERE? Victor Costache, retras de pe campul de lupta

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a demisionat, ieri, in plina pandemie de Covid 19, de la carma institutiei pe care o conduce. Este ca si cum un general ar pleca de pe campul de lupta in momentul bataliei. Un astfel de gest l-ar trimite pe generalul respectiv in fata Curtii Martiale. Gestul lui Costache l-a trimis direct acasa, la Sibiu, unde isi poate continua linistit operatiile la clinica privata Polisano. continuă pe Ziarul Bursa

Demisie sau demitere?

Victor Costache si-a dat demisia din functia de ministru al Sanatatii. Secretarul de stat Nelu Tataru a fost numit in locul sau. Demisia, sau mai bine spus demiterea, lui Costache reprezinta un gest corect.

Victor Costache, despre testarea tuturor bucurestenilor: Nu cunosteam exact numarul, stiam doar ca este un esantion foarte mare Ce spune despre demisie

Ministrul demisionar al Sanatatii Victor Costache sustine ca in momentul in care a afirmat ca urmeaza sa fie testati pentru coronavirus toti bucurestenii nu stia exact numarul, ci doar ca a fost validat un proiect pentru a fi testat un esantion foarte mare.

Victor Costache recunoaste ca a fost impins spre demisie si n-a uitat nici de Arafat: Cei care se pricep la transport si situatii de urgenta sa se ocupe de ceea ce fac ei mai bine Cate teste are Romania si ce e proiectul Mercur

Victor Costache a recunoscut, intr-un prim interviu acordat dupa plecarea de la Ministerul Sanatatii, ca demisia din functia de ministru nu a fost un act de vointa personala, explicand ca este un.

Tariceanu, dupa demisia lui Costache: Mi-a dat impresia unuia care isi face treaba intr-un mare sictir

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, dupa demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache, ca gestul acestuia nu l-a surprins si ca demisia era previzibila.

Motivul pentru care Victor Costache pleaca de la conducerea Ministerului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia.

UPDATE Premirul Ludovic Orban i-a cerut demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sanatatii. Care sunt motivele

Ministrul Sanatatii a demisionat, joi dimineata, in plina criza de coronavirus in Romania. Desi a spus ca isi doreste sa schimbe multe in acest sistem, pandemia pare sa ii fi dat planurile peste cap si iata ca a ajuns sa renunte la functie. UPDATE: Am luat act de aceasta demisie. ii voi transmite presedintelui. Aproape .

De ce a demisionat Victor Costache. Fostul ministru al Sanatatii rupe tacerea

O decizie care a luat pe toata lumea prin surprindere a fost cu siguranta demisia lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii in plina criza sanitara. Vestea a starnit numeroase controverse in spatiul public. Iata adevaratul motiv pentru care fostul ministrul a renuntat la portofoliu. De ce a demisionat Victor Costache in urma unei discutii .

Orban: Victor Costache a demisionat din motive personale Georgeta Bumbac, cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii in ultimul deceniu, va fi schimbata din functie

Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii, in plina pandemie de coronavirus, din motive de natura personala si profesionala, a declarat vineri dimineata premierul Ludovic Orban. Primul ministru a facut si un anunt-cheie pentru Ministerul Sanatatii: Georgeta Bumbac, considerata cel mai puternic functionar din aceasta institutie in ultimul deceniu, ar urma sa fie schimbata din functie. DOCUMENT Georgeta Bumbac, fina lui Felix Stroe, membra in CA-urile a 3 companii de stat si considerata cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii in ultimul deceniu, om-cheie in echipa lui Victor Costache.

Exces de putere. Victor Costache, despre motivul demisiei sale: A fost o decizie care s-a luat intr-un anumit context!

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache, a afirmat, vineri, intr-un interviu exclusiv acordat Antena 3, ca decizia demisiei sale a fost luata intr-un anumit context.

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache: Voi ramane in linia intai in aceasta criza

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache, care si-a dat demisia joi, a declarat ca ramane alaturi de Ministerul Sanatatii daca va fi nevoie de expertiza lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )