Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis, amenda contraventionala in valoare de 5000 de lei pentru declaratiile despre maghiari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis, amenda contraventionala in valoare de 5000 de lei pentru declaratiile despre maghiari

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat miercuri un val de sanctiuni si avertismente contraventionale in 18 cauze de sesizate institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, amendat de CNCD pentru declaratia despre maghiari Liviu Dragnea a primit doar avertisment dupa ce i-a numit sobolani pe protestatari

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat pe presedintele Klaus Iohannis cu 5. 000 de lei pentru discursul in care a afirmat, printre altele, ca marele PSD, se lupta in birourile secrete.

Val de sanctiuni: Klaus Iohannis, sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 5000 de lei pentru declaratiile despre maghiari

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a aplicat amenzii contraventionale pentru anumite declaratii lui Liviu Dragnea, Robert Tiderle, Ludovic Orban, Aurelian Badulescu, Traian Basescu, Nicolae Dobrovici Bacalbasa,.

Klaus Iohannis, amenda de 5000 de lei de la CNCD. Nici Traian Basescu si PSD nu au scapat

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat luni un val de sanctiuni si avertismente contraventionale in 18 cauze sesizate institutiei. Printre persoanele amendate este si presedintele Klaus Iohannis, sanctionat cu 5000 de lei pentru declaratiile despre maghiari si fostul presedinte Traian Basescu pentru o serie de afirmatii despre romi.

Presedintele Klaus Iohannis, amendat cu 5.000 de lei de CNCD pentru declaratiile cu Ardealul dat ungurilor

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) l-a amendat pe presedintele Klaus Iohannis cu 5. 000 de lei pentru declaratiile referitoare la autonomia Tinutului Secuiesc si Ardealul dat ungurilor, constatand ca acestea constituie discriminare si incalca dreptul la demnitate pe criteriul de apartenenta etnicanationala.

Klaus Iohannis va contesta amenda CNCD: O decizie profund politica

Presedintele Klaus Iohannis va contesta amenda de 5. 000 de lei decisa de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru declaratiile sale referitoare la autonomia Tinutului Secuiesc, acuzand o decizie profund politica.

Reactia lui Kelemen Hunor dupa ce Klaus Iohannis a fost amendat cu 5.000 de lei de CNCD

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus, dupa ce Klaus Iohannis a fost sanctionat cu 5. 000 de lei de CNCD, ca este convins ca seful statului nu va plati amenda. Kelemen Hunor este de parere ca presedintele Romaniei trebuie sa isi ceara scuze pentru afirmatiile facute la adresa Tinutului Secuiesc.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care permite decontarea chiriei pentru romanii afectati de criza COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, Decretul pentru promulgarea Legii privind aplicarea unor facilitati de la plata chiriei pentru perioada aferenta starii de urgenta. Potrivit.

Presedintele Klaus Iohannis, un pro-european convins, nu a devenit peste noapte nationalist, spune presedintele Societatii Premiului Carol cel Mare

Ceremonia de acordarea a Premiului International Carol cel Mare pentru unitatea Europei a fost amanata din cauza crizei COVID-19 si nu este conditionata de declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu.

Klaus Iohannis: Suntem pe drumul cel bun, trebuie sa ne unim eforturile pentru a construi impreuna tara pe care ne-o dorim

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa marti, dupa cateva runde de discutii cu premierul Ludovic Orban si membri ai Guvernului, pe tema masurilor de gestionare a pandemiei.

Klaus Iohannis, convorbire telefonica cu Ursula von der Leyen. Ce au discutat presedintele cu sefa Comisiei Europene

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o convorbire telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu privire la Planul de relansare economica a Uniunii Europene si bugetul revizit pentru perioada 2021 2027.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )