Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan s-a aliat cu Carmen Avram si lanseaza acuzatii: Macron reuseste sa intoarca Europa cu susul in jos si impune o noua politica cu ajutorul lui Ciolos

Europarlamentarul PSD Carmen Avram a primit sustinerea lui Rares Bogdan, europarlamentar PNL, legat de mandatul din cadrul Comisiei Agri, spunand ca aliati ii vor fi cei doi liberali din comisie. Atat Carmen Avram, cat si Rares Bogdan i-au criticat, intr-o interventie la Antena 3, pe presedintele Frantei Emmanuel Macron si pe Dacian Ciolos, pe care ii acuza ca ar duce o politica agricola periculoasa pentru Romania.

Rares Bogdan, dupa ce Tariceanu a atacat-o pe Kovesi: Tini-nino, tini-nino, nu exista politician mai penibil si insalubru

Europarlamentarul Rares Bogdan l-a atacat marti pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, despre care pune ca este un politician insalubru, dupa ce acesta din urma a afirmat ca in cazul in care Laura Codruta Kovesi ar obtine postul de procuror sef european, aceasta ar avea rol principal de a bloca accesul Romaniei la fondurile europene.

Rares Bogdan raspunde acuzatiilor ca ar face alianta cu PSD: Niciodata!Cu stanga nici cruce nu poti sa-ti faci. Dar la Bruxelles suntem toti romani

Europarlamentarul Rares Bogdan a raspuns duminica la acuzele ca ar face alianta cu PSD in contextu in care acesta si-a aratat sustinerea publica fata de Carmen Avram. Liberalul a afirmat ca inainte de PNL, USR, UDMR, suntem romani la Bruxelles si ca astfel de colaborari sunt normale.

Rares Bogdan, despre alianta cu PSD: Un om de dreapta nu se aliaza cu unii cu care nu-si poate face cruce

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a raspuns duminica reactiilor negative, potrivit carora se aliaza cu PSD prin sustinerea publica aratata lui Carmen Avram, afirmand ca este exclus acest lucru, dar ca la Bruxelles euroalesii trebuie sa fie uniti in interesul tarii.

Be EU. Rares Bogdan: Este rusinos sa ai cele mai mici subventii la hectar. Eu dau informatii pe surse si iau decizii

Europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit,intr-un interviu sambata, la Be EU, emisiunea realizata de Sabina Iosub, despre tranzitia de la presa la politica, dar si prioritatile pe care acesta le are in.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Legea Pensiilor a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Primesc sau nu pensionarii bani in plus?

Administratia Prezidentiala a anuntat luni dimineata, 8 iulie 2019, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat Legea Pensiilor. Acest proiect a fost semnat de PSD si a mai fost intors o data de seful statului. Acesta lege era asteptata de cei mai multi pensionari din Romania, pentru ca ea prevedea cresterea pensiilor pe care le vor .

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pensiilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 iulie a. c.

Klaus Iohannis, intalnire de taina cu Ludovic Orban la Vila Lac 3

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu liderul PNL, Ludovic Orban. Cei doi ar putea a.

Klaus Iohannis a sesizat CCR privind modificarile Legii regimului armelor si munitiilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, marti, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate referitoare la Legea pentru modificarea si completarea Legii 2952004 privind regimul armelor si al.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )