Libnet.ro
UNICEF

10:45

Robert Negoita, in urma intalnirii cu Teodorovici: Daca acesta e ministru de finante, dati-mi voie sa imi fie jena

Adevărul Adevărul,
Robert Negoita, in urma intalnirii cu Teodorovici: Daca acesta e ministru de finante, dati-mi voie sa imi fie jena

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, a iesit, miercuri, de la intalnirea cu ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la scurt timp de la debutul acesteia, afirmand ca modul in care se poarta discutiile este absolut inadmisibil. Promisiunea pentru acest Guvern si acest ministru de Finante - vorbe goale, vorbe in vant. Valoarea lor zero, a spus Negoita. continuă pe Adevărul

Robert Negoita, atac dur la adresa Guvernului dupa discutiile cu Eugen Teodorovici: Vorbe goale, vorbe in vant

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a parasit miercuri discutiile care aveau loc intre autoritatile locale si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spunand ca promisiunile Guvernului sunt vorbe.

Robert Negoita ameninta Guvernul cu proteste: Vorbe goale! Vorbe in vant! Care este valoarea lor? Zero! Nu vom avea bani de apa si curent in scoli (VIDEO)

Primarii au mers, miercuri, la Guvern, pentru a discuta cu ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, pe tema banilor pentru rectificarea bugetara. Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a parasit nervos.

Cum explica primarii de sector din Bucuresti faptul ca pun doua - trei randuri de borduri. Robert Negoita despre celebrele diafragme rosii: Tot bordurile erau mai bune

Primaria Sectorului 2 a inceput o ampla actiune de dublare a bordurilor de la spatiile verzi de pe marile bulevarde. in Sectorul 6, pe bulevardul Iuliu Maniu se aplica aceeasi tehnica. in Sectorul 4, cateva trotuare au fost inaltate chiar cu 3 randuri de borduri. in Sectorul 3, incepand cu 2013 primaria a inlocuit aproape toate bordurile de spatiile verzi cu celebrele diafragme rosii inalte. Acum, primarul Robert Negoita a ajuns la concluzia ca tot bordurile erau mai bune, insa deocamdata nu le schimba. intrebati de HotNews. ro despre utilitatea acestor amenajari, primarii au sustinut ca fac aceste lucrari fie pentru a impiedica masinile sa urce pe trotuar si pe spatiile verzi, sa distruga si sistemele de irigatii si gazonul, fie pentru ca noroiul sa nu se scurga in strada.

Robert Negoita: Iubita domnului Dragnea era permanent la partid si dadea ordine

Primarul PSD al Sectorului 3 Robert Negoita a dat de inteles, in cadrul unei emisiuni de la Digi24, ca Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, era cea care conducea PSD si ca Viorica Dancila a fost numita in functia de premier tocmai ca sa nu inteleaga mare lucru.

Cum sunt distrusi arborii din Sectorul Verde al Capitalei, condus de Robert Negoita

In Sectorul 3 din Capitala, supranumit Sectorul Verde si condus de primarul Robert Negoita, copacii de pe trotuare au fost asfaltati, starnind uimirea si dezamagirea cetatenilor si a specialistilor in ecologie. Pe Strada Ramnicu Valcea, peste baza arborilor a fost turnat asfalt.

Negoita, dupa intalnirea cu Teodorovici: Ce exemplu dau guvernantii, cand se vede la lumina zilei ca mint cu nerusinare? O sa venim cu cetatenii in fata Guvernului

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ca in cazul in care administratiile locale nu-si vor recupera sumele restante din impozite, edilii vor protesta cu cetatenii in fata Guvernului, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )