Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIORICA DANCILA: Transporturile, energia sau mediul - de interes pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Transporturile, energia sau mediul - de interes pentru Romania

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat miercuri ca, in cadrul intalnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis ca transporturile, energia sau mediul reprezinta domenii de interes pentru Romania in ceea ce priveste portofoliul viitorului comisar european care ii revine. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Transporturile, energia sau mediul sunt domeniile de interes pentru Romania privind portofoliul din viitoarea Comisie Europeana

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca i-a transmis presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania este interesata de portofoliile.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Viorica Dancila s-a intalnit cu reprezentanti ai Confederatiei Patronatului Roman

Premierul Viorica Dancila si mai multi membri ai Cabinetului s-au intalnit, miercuri, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai Confederatiei Patronatului Roman. intrevederea a avut loc la initiativa premierului si a avut ca principal obiectiv relansarea si imbunatatirea dialogului dintre Executiv si mediul de afaceri, precizeaza Guvernul intr-un comunicat.

intalnire de ultima ora a coalitiei de guvernare. Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, discutii decisive la Vila Lac

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu discuta miercuri despre soarta coalitiei dupa ulitmatumul dat de ALDE pentru ramanerea la guvernare. Potrivit surselor, Viorica Dancila este asteptata de.

Cum a ajuns un sofer sa fie numit de Viorica Dancila subsecretar de stat. Cine a fost, de fapt, Gabriel Costache

Viorica Dancila a numit un fost sofer in functia de subsecretar de stat. Cei care il cunosc pe Gabriel Costache sustin ca ascensiunea lui politica a fost sustinuta de-a lungul timpului de PSD. Pe vremea cand Costache era consilierul lui Victor Negrescu, fost ministru pentru Afaceri Europene, acesta s-ar fi ocupat, de fapt, de caratul .

VIORICA DANCILA: Victor Ponta are un stil duplicitar si mincinos

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitar al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO Romania.

VIORICA DANCILA: Cifrele INS si Eurostat arata ca economia inregistreaza o evolutie peste asteptari

Economia Romaniei inregistreaza o evolutie peste asteptari, cu o crestere a Produsului Intern Brut de 4,8%, seria ajustata sezonier, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, miercuri, in deschiderea sedintei de guvern.

Klaus Iohannis, replica ironica pentru Viorica Dancila: Simpatica doamna premier, trebuie sa mai studieze un pic arhitectura statului

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump a avut o replica acida pentru Viorica Dancila care in cursul zilei de martia criticat modul unilateral ale presedintelui de a se raporta la parteneriatul.

Viorica Dancila, discutii cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila se intalneste, marti, la Bruxelles, cu noul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. intrevederea va avea loc a sediul Comisiei. Viorica Dancila a declarat,.

Premierul Viorica Dancila se intalneste la Bruxelles cu viitorul presedinte al Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila se va intalni marti, la Bruxelles, cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, context in care cei doi oficiali ar putea discuta atat despre portofoliul care va reveni Romaniei in cadrul Colegiului Comisarilor, cat si despre propunerile tarii noastre pentru functia de comisar european, potrivit Agerpres. Pe 29 iulie, sefa Executivului de la Bucuresti a avut o convorbire telefonica cu Ursula von der Leyen, ocazie cu care si-a exprimat interesul pentru un portofoliu consistent in cadrul Colegiului Comisarilor, care sa reflecte expertiza Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )