Libnet.ro
UNICEF

14:00

Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului: Cancelarul german are o intalnire bilaterala cu Traian Basescu

B1 B1,
Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului: Cancelarul german are o intalnire bilaterala cu Traian Basescu

UPDATE 17:38 Cancelarul german are, in aceste momente, o intalnire bilaterala cu presedintele Romaniei. 25: Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului, unde a fost intampinata de liderii PDL si. continuă pe B1

Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului: Cancelarul german a avut o intalnire bilaterala cu Traian Basescu

UPDATE 17:54Presedintele Traian Basescu si cancelarul german Angela Merkel au avut, miercuri, Palatul Parlamentului, unde se desfasoara Congresul PPE, o intrevedere de aproximativ 10 minute.

Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului: Cancelarul german ar urma sa aiba o intalnire bilaterala cu Traian Basescu

25: Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului, unde a fost intampinata de liderii PDL si UDMR, Vasile Blaga si Kelemen Hunor. Conform unor surse, Angela Merkel ar urma sa aiba o intalnire.

Angela Merkel a ajuns in Romania: Cancelarul german va merge la Palatul Parlamentului

Cancelarul german, Angela Merkel, a aterizat la Bucuresti, in jurul orei 16:45. Aceasta se va deplasa la Parlamentul Romaniei, acolo unde se desfasoara Congresul PPE. Discursurile cancelarului Germaniei, Angela.

Jose Manuel Barroso a ajuns la Palatul Parlamentului, acolo unde se va intalni cu presedintele Basescu si cancelarul german Angela Merkel

UPDATE 17:18 Presedintele CE a ajuns la Palatul Parlamentului, la cateva minute dupa presedintele Traian Basescu. UPDATE 17:11 Jose Manuel Barroso a incheiat discutiile cu premierul Victor Ponta si a parasit cl.

Jose Manuel Barroso a ajuns la Palatul Parlamentului unde se desfasoara Congresul PPE

UPDATE 17:20- Jose Manuel Barroso a plecat de la Guvern, acolo unde a avut o discutie cu premierul Victor Ponta. Presedintele Comisiei Europene a ajuns la Palatul Parlamentului, unde se desfasoara Congresul.

LIVE VIDEO Congresul PPE la Palatul Parlamentului, de la ora 00:90. Merkel, Barroso, Van Rompuy, Rajoy - printre participanti

Bucurestiul gazduieste, miercuri si joi, Congresul Partidului Popular European PPE), unde sunt asteptate sa participe 27 de delegatii oficiale - sefi de state si de guverne si reprezentanti din tarile membre si nemembre ale Uniunii Europene. La congres, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, sunt asteptati sa ia cuvantul presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, si liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, presedintele Traian Basescu, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul bulgar Boyko Borissov, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, premierul polonez Donald Tusk. HotNews. ro va tine la curent cu principalele momente ale congresuluiUrmareste LIVE VIDEO transmisiunea din Parlament.

Angela Merkel si Traian Basescu vor avea o intalnire intre patru ochi. Care va fi subiectul intrevederii?

Cancelarul german Angela Merkel va avea o intrevedere cu presedintele Traian Basescu, in marja Congresului PPE de la Palatul Parlamentului, au confirmat surse oficiale, scrie Mediafax.

LIVE TEXT Angela Merkel vorbeste la Bucuresti: Va multumesc pentru ospitalitate, pentru ca ne-ati primi aici pentru a arata ca peste tot in Europa democratia are castig de cauza

Cancelarul german Angela Merkel si-a inceput discursul de la Congresul PPE din Bucuresti la ora 19. 45, exact in moment in care pe Stadionul National isi incepea discursul Crin Antonescu. Urmareste LIVE TEXT declaratiile lui Angela Merkel.

Angela Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost frica sa se gandeasca la viitor

Cancelarul german Angela Merkel a tinut , in cadrul Congresului PPE de la Bucuresti, un discurs in care a subliniat necesitatea ca Europa sa ramana unita, salutand totodata eforturile pe care le-au facut.

UPDATE Congresul PPE de la Bucuresti: Angela Merkel a ajuns la Congres

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )