Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mai bine ma arunc in Cris decat sa o votez pe Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Mai bine ma arunc in Cris decat sa o votez pe Elena Udrea

Dupa ce a fost huiduita in Gorj, in timpul unei vizite pre-electorale, Elena Udrea a fost intampinata cu ostilitate si la Oradea. Dupa ce i-a reprosat ca nu a facut nimic pentru tara timp de 8 ani, cat a. continuă pe Antena3

Elena Udrea, convinsa ca va castiga alegerile. Candidata PMP ii invita pe ceilalti candidati sa-i cedeze locul

Elena Udrea e convinsa ca, pe masura ce se apropie alegerile, vor mai fi si alti candidati care vor renunta la cursa pentru Cotroceni pentru a o sustine pe ea sa ajunga presedinte, in locul lui Traian.

Elena Udrea, huiduita in timpul unei vizite preelectorale

Elena Udrea a fost huiduita in Gorj, in timpul unei vizite preelectorale. S-a intamplat in Targu Carbunesti, unde sefa PMP a mers la sarbatoarea care avea loc de zilele orasului. in timp ce Udrea facea o.

Catalin Predoiu: Voi cere excluderea din PDL a lui Emil Boc daca nu explica sustinerea pentru Elena Udrea

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, intentioneaza sa ceara excluderea lui Emil Boc din PDL, in contextul sustinerii acestuia pentru Elena Udrea la prezidentiale si a neprezentarii la sedintele de.

Ce spune Elena Udrea la Cluj despre Ponta: Se plimba prin China si isi cumpara mobilier si tablouri, dupa modelul lui Nastase

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca se plimba prin China si, dupa modelul lui Adrian Nastase, isi cumpara mobilier si tablouri, dar altceva nu face pentru Romania.

Elena Udrea la Cluj: PMP sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema OUG privind migratia primarilor

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, la Cluj, ca formatiunea pe care o conduce va sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema OUG privind migratia primarilor, considerand ca acest act normativ este mincinos, ipocrit, demagogic si populist.

Elena Udrea: PMP va sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema ordonantei privind migratia primarilor

Elena Udrea declarat, luni, ca Partidul Miscarea Populara va sustine o eventuala motiune de cenzura a Aliantei Crestin-Liberale pe tema ordonantei de urgenta privind migratia alesilor locali primarilor .

Un alt TUN incredibil marca Elena Udrea

Un nou tun marca Elena Udrea a fost dezvaluit duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Dupa ce a construit un parc la Nana, dar la preturi de Monaco, si a facut cadastru in toata aceasta.

O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor: E mai bine sa folositi relatia directa, de la un guvern la celalalt guvern

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia autostrazii Pitesti-Craiova, a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Hu Bin. Demarate in urma cu mai bine de 18 luni, procedurile pentru concesionarea autostrazii/drumului expres Pitesti - Craiova bat pasul pe loc. Oficial, autoritatile romanesti tot anunta sunt in etapa dialogului competitiv, insa neoficial se asteapta intai parafarea constructiei autostrazii Comarnic-Brasov care ar urma sa fie prima autostrada in concesiune si sa serveasca ca un model pentru celelalte astfel de proiecte. Vezi in articol cum a esuat o companie de stat chineza in Polonia dupa ce castigase un contract pentru o autostrada cu un pret mult sub competitori si cum se chinuie Polonia sa recupereze garantia din bancile chineze.

Emil Boc o sustine pe Elena Udrea; primarul Clujului a semnat pe lista de sustinere a candidaturii la Presedintie

Primarul Clujului, Emil Boc, a semnat, luni, lista de sustinere a candidaturii Elenei Udrea la Presedintie, mentionand ca argument faptul ca aceasta sustine cresterea economica prin investitii si locuri de munca, in comparatie cu Victor Ponta, care.

VIDEO In Romania, sa ajungi pe mana recuperatorilor pare mai bine decat sa fii bun platnic la banca. Explicatiile acestui paradox

Firmele de recuperare reusesc sa rezolve amiabil, prin rate mult mai mici si discounturi serioase, 90% din cazurile care ajung la ele. Bancile nu-i stimuleaza pe clientii care-si platesc la timp ratele, ca sa nu ingroase randurile celor executati silit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )