Libnet.ro
UNICEF

20:15

Momentul in care Dancila a ajuns la congresul PSD pe melodia Eye of the tiger. Cum a fost intampinata VIDEO

Adevărul Adevărul,
Momentul in care Dancila a ajuns la congresul PSD pe melodia Eye of the tiger. Cum a fost intampinata VIDEO

Viorica Dancila si-a facut aparitia in sala Parlamentului, unde are loc Congresul formatiunii pentru validarea ei drept candidat pentru prezidentialele din toamna, pe melodia Eye of the tiger, cantata de Survivor. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, primita la Congresul PSD pe melodia Eye of Tiger, facuta celebra de filmul Rocky (VIDEO)

Intrare cu mare fast pentru Viorica Dancila la Congresul PSD in care va fi votata drept candidatul formatiunii in alegerile prezidentiale din luna noiembrie! Cu o intarziere de 15 minute fata de.

Dancila, dupa Congresul PSD:Continuam sa facem bine romanilor.Am aratat cat suntem de uniti

Viorica Dancila a postat sambata seara un mesaj pe Facebook in care a afirmat ca PSD a demonstrat la Congres ca e unit si pregatit sa castige alegerile prezidentiale, pentru a continua sa faca bine romanilor.

Ponta pregatise un discurs pentru Congresul PSD: Daca vreti un guvern nou aveti sprijinul Pro Romania

Victor Ponta a facut public, pe Facebook, discursul pe care il pregatise pentru congresul PSD, la care a acceptat initial sa fie prezent. Acum, evident, invitatia nu mai e valabila, a transmis liderul Pro Romania.

VIDEO Viorica Dancila a fost votata unanim candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine

Viorica Dancila a fost desemnata sambata, printr-un vot unanim al Congresului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine, a spus, referindu-se la principalii sa contracandidati, Iohannis si Barna, Viorica Dancila, care si-a facut intrarea la congres pe acordurile melodiei Eye of the Tiger. Codrin Stefanescu: PSD si-a lansat candidatul la prezidentiale; sefii din teritoriu sa-si asume rezultatul final.

VIDEO. UPDATE: Congresul PSD a desemnat-o oficial pe Viorica Dancila in cursa pentru Cotroceni

PSD se reuneste astazi intr-un congres restrans, pentru desemnarea oficiala a Vioricai Dancila drept.

Victor Negrescu: Presedintele PES Sergei Stanishev participa la congresul PSD

Coordonatorul PES activists Romania, Victor Negrescu, a declarat miercuri ca la congresul partidului a fos invitat si va participa presedintele PES Sergei Stanishev. Social democratii isi vor prezenta pe 24 august candidatul la prezidentiale, in persoana Vioricai Dancila.

Anunturile momentului inainte de Congresul PSD. Daniel Suciu: Reabilitarea stadionului Ghencea e gata

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Daniel Suciu, a vorbit la Antena 3 despre stadiul construirii celor trei stadioane pe care Romania le-a trecut in dosarul pentru Euro 2020. La 1 octombrie trebuie sa.

Stenograme din CEX. Viorica Dancila incearca mobilizarea PSD: Este ultima carte a acestui partid.Nu vreau sa cred in procente de 8% sau 10%

Cu o zi inainte de a fi desemnata oficial candidat la prezidentiale, premierul Viorica Dancila le-a cerut liderilor PSD sa se mobilizeze exemplar pentru campania electorala, altfel un scor de sub 25%, ar fi un dezastru, sustin surse din CEX pentru Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )