Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi: PSD atata stie sa ne tina in saracie

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi: PSD atata stie sa ne tina in saracie

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la Iasi, unde urmeaza sa participe la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor, scrie. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Iasi: `PSD atata stie - sa ne tina in saracie!` Oamenii au mai scandat `Analfabeta!`, `Hotilor, hotilor`, `La puscarie cu voi`, `Criminalii` (VIDEO)

UPDATE: Premierul Dancila n-a vrut sa comenteze prea mult evenimentul, dar a catalogat protestul drept unul politic. Presedintele PSD sustine ca actiunea a fost organizata de PNL. Eu nu as vorbi de.

VIDEO. Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi. Oamenii au scandat Hotilor, hotilor, La puscarie cu voi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la Iasi, unde urmeaza sa participe la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila intampinata de protestatari la Iasi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata de protestatari, vineri, la Iasi, unde participa la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor.

VIDEO. Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la I.

Viorica Dancila, mesaj pentru criticii PSD: Cei care ne vad in cadere libera sa nu ne subestimeze, ca nu se stie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a sustinut, marti, ca PSD nu este in cadere libera in sondaje si le-a recomandat criticilor partidului sa nu-i subestimeze pe social-democrati.

VIDEO Dancila, asteptata la Iasi de un grup de protestatari. PSD atata stieSa ne tina-n saracie (...) La puscarie cu voi...

Premierul Viorica Dancila si ministrul Internelor, Mihai Fifor, au fost primiti cu huiduieli vineri, la Iasi. in jurul amiezii, cei doi au ajuns in locul unde s-a desfasurat sedinta Comitetului Executiv Judetean, dar au fost asteptati de un grup de protestatari cu un banner cu mesajul PSD atata stie: sa ne tina-n saracie!.

Viorica Dancila anunta demiteri de lideri PSD dupa prezidentiale: Si eu imi asum. Acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie sa luam masuri ferme

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa Conferinta de alegeri a filialei din Dolj, ca este de acord cu ideea ca sefii filialelor PSD care nu ating tinta electorala sa fie schimbati din functii.

Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu elicopterul, in timp ce in bugetul tarii n-a fost, practic, niciun leu pentru A8. Dna Viorica Dancila, nu mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova atata timp cat din Autostrada Unirii nu exista niciun metru. Si in niciun caz nu survoland de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX, afirma Bulai.

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care.

Viorica Dancila, primita cu paine si sare la manastirea Putna, de Sfanta Maria. insotita de Cuc in Bucovina... (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a participat joi la festivitatile de Sfanta Maria, desfasurate la Manastirea Putna din Suceava. Ea a fost intampinata de un grup de artisti imbracati in costume populare care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )