Libnet.ro
UNICEF

08:00

Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta. Oamenii au scandat Hotii, La puscarie si Analfabeta (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta. Oamenii au scandat Hotii, La puscarie si Analfabeta (VIDEO)

Hotii si La puscarie. Acestea au fost mesajele cu care au fost intampinati Viorica Dancila si alti cativa social-democrati, vineri, la Constanta, acolo unde premierul desfasoara un turneu el. continuă pe B1

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta: La puscarie!

Premierul Viorica Dancila, aflata in turneu electoral, a fost intampinata la Constanta de mai multi protestatari care au scandat Hotii si La puscarie. Protestul a avut loc in fata cladirii in care au loc alegerile pentru sefia filialei judetene Constanta a PSD.

Dancila, intampinata cu proteste inainte de alegerile pentru sefia organizatiei PSD Constanta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a fost intampinat de mai multi protestatari inainte de conferinta.

Viorica Dancila, ropote de aplauze la Constanta: Preocupati de atatea proiecte am uitat sa pastram dialogul cu oamenii

Premierul Viorica Dancila participa, vineri, la Scoala de Vara a femeilor Social-Democrate, la Constanta. Cu ocazia acestui prilej, liderul social-democrat a tinut un discurs, subliniind ca prin.

Digi24: Viorica Dancila, in vizita la Bogati, cu rochie de firma si brosa Chanel

Premierul Viorica Dancila a ajuns joi seara in comuna Bogati, din judetul Arges, venind cu elicopterul, de la Brasov, pentru a participa la Zilele Comunei. Purtand o rochie marca Fendi si o brosa Chanel, sefa PSD a fost intampinata de oamenii locului, imbracati in costume populare, care i-au oferit traditionala paine si sare, relateaza Digi24.

Viorica Dancila, luata la intrebari de un localnic din Brasov: Cum ati venit de la Bucuresti? Ma intereseaza, pentru ca acum, vara, si iarna, drumul de la Bucuresti dureaza si 7 ore

Viorica Dancila a fost intampinata, joi, cu intrebari incomode la Brasov. Premierul a fost intrebat de un localnic cum a ajuns pana in inima Transilvanei intrucat din Bucuresti si pana la munte se fac,.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata de protestatari la alegerile PSD Constanta

Viorica Dancila a fost asteptata de protestatari la Constanta, la sedinta de alegere a conducerii filialei judetene. Presedinta PSD participa la programul de 4 zile joi-duminica) de instruire a membrilor de partid.

Cine a insotit-o pe Viorica Dancila, miercuri seara, la Palatul Victoria. Fotografie extrem de rara, cu unul dintre oamenii din umbra ai premierului (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, o declaratie de presa la Palatul Victoria, ca reactie la refuzul presedintelui Iohannis de a incuviinta remanierea guvernamentala. intr-o seara.

VIORICA DANCILA: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila anunta ca a purtat discutii cu parlamentari din ALDE: Sper sa ramana cu noi

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri la Constanta ca a purtatat discutii cu parlamentarii ALDE, in contextul ruperii coalitiei guvernamentale. Ea a precizat ca spera in continuare ca acestia vor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )