Libnet.ro
UNICEF

11:15

Horia Georgescu este audiat astazi in Comisia SRI, pentru ca ar fi neconcordante intre declaratiile sale si cele ale lui George Maior

Adevărul Adevărul,
Horia Georgescu este audiat astazi in Comisia SRI, pentru ca ar fi neconcordante intre declaratiile sale si cele ale lui George Maior

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu va fi audiat din nou in Comisia SRI, astazi, de la ora 11. Acesta a fost invitat la comisie pentru ca ar fi neconcordante intre declaratiile sale si cele ale lui George Maior. continuă pe Adevărul

Horia Georgescu, noi dezvaluiri in Comisia SRI: George Maior este acuzat de minciuna

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) a fost audiat din nou joi in Comisia SRI, fiind chemat sa dea noi explicatii dupa ce ar fi aparut neconcordante intre declaratiile sale s.

Horia Georgescu va fi audiat din nou in Comisia SRI. Manda: Sunt cateva neconcordante intre declaratiile lui si ale lui George Maior

Presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a anuntat ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, va fi rechemat joi la audieri. Manda a explicat ca audierea va avea loc in conditiile in care au existat neconcordante intre declaratiile lui si cele ale fostului director SRI George Maior.

Claudiu Manda anunta noi audieri la Comisia SRI. Horia Georgescu, fostul sef ANI, e pe lista

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, a anuntat ca joi urmeaza sa fie audiat fostul sef al ANI, Horia Georgescu. Maine joi - n. r. ) dimineata, la ora 11. 00, o sa avem.

Horia Georgescu, dupa audierile de la Comisia SRI: Protocolul dintre SRI si ANI nu are nimic din ceea ce este prezentat public in alte protocoale

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu a declarat, joi, dupa audierea in Comisia parlamentara de control al activitatii SRI, ca a clarificat in mod cert neconcordantele invocate de.

Horia Georgescu, in Comisia SRI: George Maior se interesa in instanta de dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, a declarat joi, la finalul audierii lui fostului sef al ANI Horia Georgescu, ca acesta a povestit in fata parlamentarilor ca, in pe.

Horia Georgescu, despre protocolul ANI-SRI: Nu are nimic din ceea ce e prezentat public, in alte protocoale

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, a declarat joi, dupa audierea din Comisia de control al activitatii SRI ca protocolul incheiat intre ANI si SRI era unul tehnic, dar ca nu.

George Maior chemat de urgenta la audierile din Comisia SRI. Proba care il distruge pe fostul sef SRI

George Maior va fi chemat de urgenta la audieri, dupa dezvaluirile de joi facute de Horia Georgescu, fostu sef al ANI. Claudiu Manda a declarat ca a ajuns la concluzia ca anumite declaratii facute de Geroge.

SCANDAL in Comisia SRI: Nu s-a respectat PROCEDURA! Membrii au aflat din presa despre persoana invitata

Multi dintre membrii comisiei au aflat din presa despre audierea de joi a fostului sef ANI, Horia Georgescu, a declarat deputatul USR, Lucian Stanciu-Viziteu , care a solicitat presedintelui Comisiei, Claudiu Manda.

Horia Georgescu: Ultima discutie cu George Maior despre dosarul lui Klaus Iohannis a fost in data de 19 septembrie 2014. Am avut contacte inclusiv dupa ce am iesit din arest (VIDEO)

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, a conformat joi seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca a discutat cu fostul sef al SRI Ge.

Horia Georgescu: George Maior era cel mai important vector la capatul lantului trofic. Avea toata viziunea de ansamblu asupra tuturor lucrurilor care se intamplau in Romania(VIDEO)

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, a vorbit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre audierea sa in cadrul Comisie de control al SRI in care a declarat ca a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )